Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu on jednak z nich e ma tak często ochoty.? ;(

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy że sobą 5 lat, między nami nigdy na e bylo kolorowo, ale wszystko przetrwalismy , nawet naprawdę krytyczne chwilę , ale nadal coś nas ciągnie do siebie i jesteśmy razem. Sex to u nas powiedzialabym porządek dzienny . ale od jakiegoś miesiaca jest całkiem inaczej, ostatni raz kochaliśmy się tydzień temu, przytulny się w nocy ale sexu nadal nie było. Czy on mógł zacząć mnie zdradzać.? ;(. Co o tym sądzicie.?

Gość gość
Z góry przepraszam za dziwny tytuł, korzystam z telefonu i nie zauważyłam błędu słownika.

Gość Tajemniczy___D
mógł zacząć zdradzać.

Gość gość
Witam . Prowadzę zbiórkę dla mojego klubu piłkarskiego dla dzieci i młodzieży z malej miejscowości . Potrzebny nam podstawowy sprzet: piłki, obuwie, odznaczniki, stroje itp. Każda złotówka będzie na wagę złota . Nasz rachunek to : 76 1020 3639 0000 8102 0146 5715 Z góry dziękuję

Może jakieś znużenie, wypalenie etc. Powodów może być sporo, może stres przytłacza twojego partnera i nie potrafi sobie z tym poradzić.. Zdrada nie musi być jedynym powodem ;) Spróbuj jakoś na niego podziałać, podświadomie czy też świadomie ;) Zaskocz go czymś, może Ty wyjdź z inicjatywą i daj mu coś o czym marzy - pewnie rozmawialiście o tym.. ;)