Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wrażliwych idealistek: nie dajcie sobie wmówić ściemy o "wielkiej miłości"

Polecane posty

Gość gość
Odkąd to Rosja na zachodzie?

Gość gość
Większość pozwów o rozwód składają...kobiety. Oczywiście za powód podając "niezgodność charakterów".

Gość gość
Autorko szkoda fatygi, te naiwniaczki muszą się przejechać na własnych błędach żeby zrozumieć. Szkoda że nie korzystają z zasady że lepiej uczyć się na cudzych błędach jak na własnych. One nie zrozumieją ,powiedz zrozumialabyś kiedy byłaś młoda i naiwna? Ten co ma życie uslane różami bo w drodze wyjątku takie sie zdarzają też Cie nie zrozumie choć swoją drogą to życie w każdej chwili może gr***nąć. Jest takie powiedzenie że syty glodnego nie zrozumie i dużo się to ma do tego.Trzeba coś przeżyć że to zrozumieć. Ktoś kto w d**ie był i gó**o widział to gó**o wie na takie tematy.A mądrzy się jakby przeżył wszystkie kataklizmy świata. Moja córka też nie rozumiała jak jej próbowałam wbić pewne rzeczy do głowy. Musiala sama przeżyć i zrozumieć. Tak już jest i tego nie zmienisz one muszą sie same przekonać.

Gość gość
a seks

Gość gość
io

Gość gość
dziś Autorko szkoda fatygi, te naiwniaczki muszą się przejechać na własnych błędach żeby zrozumieć. Szkoda że nie korzystają z zasady że lepiej uczyć się na cudzych błędach jak na własnych. One nie zrozumieją ,powiedz zrozumialabyś kiedy byłaś młoda i naiwna? Ten co ma życie uslane różami bo w drodze wyjątku takie sie zdarzają też Cie nie zrozumie choć swoją drogą to życie w każdej chwili może gr***nąć. Jest takie powiedzenie że syty glodnego nie zrozumie i dużo się to ma do tego.Trzeba coś przeżyć że to zrozumieć. Ktoś kto w d**ie był i gó**o widział to gó**o wie na takie tematy.A mądrzy się jakby przeżył wszystkie kataklizmy świata. Moja córka też nie rozumiała jak jej próbowałam wbić pewne rzeczy do głowy. Musiala sama przeżyć i zrozumieć. Tak już jest i tego nie zmienisz one muszą sie same przekonać. Dokładnie, każda kobieta prędzej czy później dojdzie do takich wniosków. Kwestia czasu.

Gość gość
aż mi niedobrze się zrobiło jak przeczytałam ten komentarz...ta radość, że jej córce w życiu nie wyszło

Gość gość
nie chce wam psuc humoru ale niektóre maja swietnego męza i już wiele lat wiec nie zawsze jest pechowo

Gość gość
Nie widzę problemu. Kobiety potrzebują ciepła i ciepło potrafią dawać. Wiązanie się ze sobą na wzajem rozwiązało by problem.

Gość gość
i tez wyczułam ze wredna mamuska wyżej ,programuje core bo samej nie wyszlo ale nie zal mi was bo wiem ze jesteście wredne i interesowne i wcale kochac nie umiecie

Gość gość
To prawda autorka napisała 100 procentowa prawde,a oszukuja sie wielka miłoscia kobiety atrakcyjne,my brzydkie kobiety wiemy doskonale jaka jest prawda.

Gość gość
Kobieta umie szczerze pokochać brzydkiego faceta, facet nigdy nie pokocha brzydkiej kobiety. I nie mówcie o kasie, bo teraz żaden facet nie będzie z biedną kobietą. Patrzą na wygląd i kasę. A dlaczego patrzą na kasę?? Ano chcą być niby kochani bezinteresownie. Tak jak i kobiety. Jak wszystko gra to zaczyna się farsa o miłości i maślane oczy. A po kilku latach.. odzywa się prymitywny instynkt łowcy, bo to co złowione to przecież już nudne.

Gość gość
Do gości powyżej nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Ja próbowałam uchronić córkę przed zbytnią ufnością i oddaniem drugiemu czlowiekowi niestety się nie udało. Sama musiała się przekonać i wcale mnie to nie cieszy. Chociaż może troszke bo wiem że nigdy nikomu nie da sie oszukać po tym i będzie sama dla siebie najważniejsza. Zresztą nie ważne wasze życie to nie moja sprawa niech każdy robi jak uważa guzik mnie to obchodzi.

Gość gość
Miłosci nie ma. Miłosć to ściema. Jest tylko interes. A potem jedno wielkie gó.wno czyli nic.

Gość gość
Wszystko jest dobrze dopóki jest dobrze. A jak sie zaczną problemy i dochodzi do rozwodu to jedno drugiego tak nienawidzi że robią sobie okropne świństwa i najchętniej by się pozabijali. Dlatego w całej tej sytuacji warto być niezależnym.

Gość gość
"bo teraz żaden facet nie będzie z biedną kobietą" Bedzie i to przystojny facet! wystarczy ze ona dobrze robi loda i daje na zawolanie

Gość gość
Poza tym jesli mamy zwiazek brzydki facet ktory nigdy nikogo nie mial i w miare ladna kobieta, to on nie zdradzi nigdy i bedzie dobrym mezem, bo sie bedzie bal, ze juz drugi raz takiej nie znajdzie.

Gość gość
Dla facetów najważniejszy jest seks dlatego jak żona zapracowana i zmęczona to może sie spodziewać wszystkiego za swoimi plecami i najczęściej o tym nie wie.

Gość gość
Do tej co ma świetnego męża. Też znam taką co myśli że takiego ma a facet r**cha wszystko co się rusza za jej plecami. On ją potrafi tak zbajerować że masakra a ona mu wierzy w każdy wciśnięty kit.

Gość gość
13.34 też mam świetnego męża, mądrego , z zasadami moralnymi. Nie szuka przygód, tak , jak moi bracia czy znajomi. Są to poukladani mężczyźni, którzy myślą głową a nie penisem. Jak ktoś nie ma żadnego systemu wartości, to całe życie będzie się ślizgał, kłamał, bajerował..Na szczęście są porządni mężczyźni i kobiety.

Gość gość
Źle to ujęłam po polsku. Ani mój mąż, ani moi bracia czy znajomi, nie szukają przygód. Są moralni i wierni.

Gość gość
Też myślałam że mój miał zasady dopóki mu taka jedna nie zakreciła przed nosem cy..mi i nie włożyła jęzora w paszcze. Potem poszło jak po maśle.I całe zasady gr***neły.

Gość gość
Tak, bywają ludzie moralni, niektórzy faceci trzymają fason do 40/45 -tki :D Potem walą hormony i po zasadach. Dlatego kobiety, ustawcie się porządnie do tego czasu, żeby koło 45tki nie zostać z niczym. Póki jesteście młode, to jest git, ale potem już nie będzie tak różowo.

Gość gość
jakie hormony moga takim stary facetom walic. przeciez wtedy to juz spadek testosteronu, fifrok tez juz kuleje. to o czym my gadamy :D

Gość gość
Po 40 wlasnie na odwrot spadaja hormony nie bredz. To akurat wybor estetyczny a nie hormony jak ktos ma do wyboru stara glupia raszple a mloda glupia 20-30 to co tu sie zastanawiac.

Gość gość
ja glupia nie bylam i nie jestem, a na was mam wyebane

Gość gość
My brzydkie kobiety wiemy naj lepiej że facet nigdy nie pokocha kobiety beinteresownie!Kobieta musi byc ładna i tyle a ci co becza tu za kobietami sa tacy załosni jak ten co napisal ze go zostawiła bo nie wierzyla mu ha ha i dobrze jego milosc by szybko wygasła kiedy by przytyla

Gość gość
Mój ma 40 zażywa leki na nadciśnienie i nawet dziecka z nim nie da się mieć. Nawet nie wiedziałam że leki na nadciśnienie to najlepszy sposób antykoncepcyjny. Kiedy nie zażywal to bez problemu zaszłam w ciążę a teraz chce drugie i ni ch*ja. Ponoć że często są też po tym impotentami jeszcze go nie dotyczy tylko ciekawe jak długo. Facet po 40 dziadzieje.

Gość gość
ej co jest z tymi lekami na nadcisnienie? moj stary zaczal je zazywac po 40 i potem zaczal cos przebakiwac ze on juz z matka nie moze.. ja p******** co te leki facetom robia? kalectwo? przeciez to mialo byc na nadcisnienie.. no to jak stary ma po nich 130/80 to fifrok mu juz nie stanie?

Gość gość
Szkoda że nikt jeszcze na to nie wpadł. Masz męża zdradzacza podawaj mu leki na nadciśnienie. Oniży libido ,potem mu przestanie stawać i dziecka kochance nie spłodzi. Same korzyści.