Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bedziemy mieli dziecko... a on ma już żonę!

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam się w trudnej sytuacji. Byłam rok z męzczyzną, oświadczył mi się nawet, nie wiedziałam o jednym- o tym, ze ma on żonę i dzieci, którzy mieszkają za granicą! Gdy poznałam go deklarował, ze jest kawalerem! Prawda wyszła na jaw, gdy okazało się, ze jestem w ciąży, wtedy wyznał mi, że ma już rodzinę, że żona i synowie mieszkają w Anglii. Prosi mnie, bym milczała, bym nie robiła z tego afery, a ja po prostu nawet nie mogę tego dziecka wychować, nie mam warunków nawet na to. Mam 19 lat, studiuję i pracuje, mieszkam w jednym pokoiku ze starsza ciotka, która mnie do siebie przygarnęła, gdy opusciłam dom dziecka. ZArabiam mało, jedynie na opłacenie studiów mnie stac i na dorzucenie cioci do mieszkania. Jak sobie z tym wszytskim poradzić? CZy zerwać z nim kontakt za to, ze mnie tak oszukał, zaręczył się ze mną nie mówiąc mi, ze ma żonę i dzieci! CZy wyjawić tę prawdę- czyli jakoś złapac kontakt z tą kobieta i powiedzieć jej, ze jej podły mąż będzie ojcem mojego dziecka i oskarżyć go o alimenty?

Gość gość
Szkoda ze mama cię nie nauczyła, ze dzieci się robi po ślubie, gdyz to jedyna opcja bezpieczna. Teraz musisz się martwić bo nie uważałaś co robisz.

Gość gość
Przerwij ciążę jeżeli możesz. Unikniesz wielu kłopotów. Jesteś młoda znajdziesz jeszcze odpowiedniego partnera.

Gość gość
21.51 Może dlatego że autorka nie ma mamy? 21:52 Przerwij ciąże = zabij dziecko.

Gość gość
w jakim on jest wieku? i jego synowie?

Gość gośćolenka
O alimenty się nie "oskarża" Machnął dziecko małolacie i to jeszcze w tak trudnej sytuacji i co, nic się nie poczuwa? Jeśli będzie Ci normalnie płacił na dziecko, to z żoną się nie musisz kontaktować - to już jego sprawa wtedy