Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15 powodow dla ktorych zwiazek z samotna matka to idiotyzm

Polecane posty

Gość gość

1. Samotna matka przed zaciazaniem uganiala sie za bad boyami a jak wpadla to ojciec dziecka i wszyscy inni bad boye s*********i, wiec szuka spokojnego jelenia tylko i wylacznie dlatego ze bad boye jej juz nie chca. 2. Wlozysz trud i wysilek po to by dalej rozprzestrzenily sie geny jakiegos bad boya a nie twoje. 3. Jak dziecko dorosnie i bedziesz probowal mu cos doradzic, jest duza szansa ze uslyszysz "nie bedziesz mi rozkazywac. Nie jestes moim ojcem.". 4. Dziecko dorosnie i bedzie chcialo poznac biologicznego ojca. Bedziesz sie czul upokorzony ze wazniejszy od czlowieka ktory wlozyl trud i wysilek w wychowanie, bedzie jakis p***b, ktory kiedys posuwal jego matke. 5. A biologiczny ojciec bedzie probowal nastawiac dzieciaka przeciwko tobie. 6. Zwiazek z samotna matka to jak dojadanie po kims obiadu. Zwlaszcza ze bad boy najpewniej wymienil ja sobie na mlodszy model. Czyli on ma co chwile inna, a ty dostajesz po nim ochlapy. 7. Samotna matka nie czuje do ciebie chemii, czuje ja do bad boya ktory ja olal i ma inna. Z toba jest tylko z rozsadku. 8. Samotna matka najpewniej juz nie bedzie chciala miec wiecej dzieci. 9. I z tego powodu seks bedzie o wiele gorszy. 10. Nie bedzie tej chemii " ty i tylko ty" bo zawsze na pierwszym miejscu bedzie dziecko. Jesli zwiazesz sie z bezdzietna zanim bedziecie miec wlasne dzieci bedziecie miec mnostwo czasu tylko dla siebie. 11. Kobiety po przejsciach duzo narzekaja na mezczyzn. 12. To ze wybrala cie sposrod innych samcow beta jest podyktowane twoja iloscia gotowki, a nie chociaz tym sposrod samcow beta jestes najlepszy. 13. To niechrzescijanskie zenic sie z niedziewica bo w swietle chrzescijanstwa ona i tak jest zona tamtego bo uprawiala z nim seks. 14. Basniowy ojczym to tyran i psychopata, a biologiczny ojciec jest super i w ogole. Wiec jak dziecko bedzie ogladalo np Labirynt fauna. ..... 15. Nie miales szans na nia gdy nie byla samotna matka

Gość gość
100% prawdy niestety

Gość gość
Punkt 15 w zasadzie starcza za wszystko

Gość gość
pełno w około takich k***wek z przychówkiem. nawet nie wiedzą często skąd się u nich ten przychówek wziął? sprawca nieznany