Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęcherzyk w macicy

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny może któraś była w takiej sytuacji jak ja. Wczoraj byłam u ginekologa zrobić usg,poniewaz zaniepokoił mnie ból jajnków,i do tygodnia gdzieś chodzę często do toalety,na usg wyszedł pęcherzyk,doktor mówi jakby ciążowy,ale sam nie był pewny bo mówi ,ze szyjka nie wskazuje na ciążę,i krew się zbiiera powoli na miesiączkę,która mam dostać za tydzień.Pęcherzyk ma 8 mm.Więc wysłał mnie na betę,beta 0.1 czyli nie ciąża to co to może być? On mówi żeby poczekac do miesiączki,że to może spłynąć wraz z okresem,i mówi że czasem przy zapaleniu pochwy,może takie coś się zrobić,przepisał mi Cipronex i kazał przyjść na usg po miesiączce.Dziewczyny czy to może byc puiste jajo płodowe? bo ską by się jakiś pęcherzyk wziął???

Gość gość
Nie. Puste jajo płodowe daje objawy ciążowe, w tym hormon beta hcg. "Krew się zbiera"? To jakaś bzdura. Krew się nie zbiera tylko złuszcza się endometrium. Zmień lekarza.

Gość gość
A to nie pęcherzyk z owulacji przypadkiem? Ktoś wyżej dobrze radzi zmień lekarza.

Gość gość
Pęcherzyk z owulacji nie może być w macicy,chyba że jest zapłodniony,co wy dziewczynie głupoty gadacie,to jest puste jajo płodowe napewno.

Gość gość
Mozliwie że to pęcherzyk z owulacji,ale co on robi w macicy???

Gość gość
Jakby to był pęcherzyk ciążowy to beta nie wynosiłaby 0,1.

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację tylko mój pęcherzyk miał 2 cm,okazało sie że to był mały mięśniak ,wyleciał mi razem z okresem,potem zrobiłam usg ,nic juz nie było,także więcej luzu dziewczyno,i nie stresuj się tak strasznie ,ludzie mają mięśniaki 10 cm i zyją

Gość gość
Może być torbielek mały ,lub polip.

Gość gość
Ciąża!!!