Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest powod do obrazenia sie?

Polecane posty

Gość gość

Jezeli chłopak do mnie napisał około 14 ,ze chcialby sie dzisiaj spotkac, a ja po pracy mialam troche zalatwien i odczytałam smsa dopiero okolo 21 i wtedy mu odpisałam? A on juz nie odpisał :( Obraził sie?

Gość MLXIII
a mogło być miło i przyjemnie i dzień zakończony fajnym bzykaniem ale niestety zapomnij o bzykaniu , pozostało przytulanie do kota

Gość gość
dobrze ,ze chociaz mam kota :P a tak na serio? miał powod zeby sie obrazic? Niespecjalnie nie zobaczylam do tego telefonu, a on teraz nie odpisuje juz od godziny, chyba sie obraził normalnie :(

Gość gość
a bo to jedne do bzykania... bzykać się można z każdym innym :P nie ten to inny :p

Gość gość
może nawet lepszy :)

Gość MLXIII
koniecznie jutro napisz do Dyzia z samego rana, że niczego na wieczór nie planujesz i niech Dyzio wpadnie z browarem a z piątku na sobotę zapowiada się fantastyczne rżnięcie po kolacji połączone ze śniadaniem

Gość gość
Dzisiaj nie ma nikogo lepszego do bzykania, jest tylko wspollokator za sciana,ale nie jest zbytnio w moim typie :P A tak na serio to mogl sie obrazic? Bo sie martwie :(

Gość gość
22:18- a żebyś wiedział, ze tak zrobie ;) skoro dzisiaj nie odpisuje to juz dam mu spokoj, rano napiszę i cos sama zaproponuje

Gość MLXIII
gość dziś też poproszę i polecam się pamięci

Gość gość
up