Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednaaa

Nie mogę znieść dziecka mojego męża

Polecane posty

Gość Takajednaaa

Witam.. czy są tu osoby takie jak ja, które zdecydowały się na związek z facetem z dzieckiem? Jestem z mężem rok po ślubie, aktualnie spodziewamy się własnego dziecka, a ja jestem załamana ponieważ coraz bardziej zaczyna przeszkadzać mi syn z jego poprzedniego związku. Wiem ze zaraz zostane zjechana ze wiedziałam w co się pakuje itd ale na początku naprawdę było zupełnie inaczej.. :( dzieciak przychodził do nas co drugi weekend, czasem w tygodniu. Ostatnimi czasy przesiaduje u nas non stop, przychodzi niezapowiedzianie i wymaga od nas zabawiania go i organizowania mu czasu wolnego.. dezorganizuje nam cały dzień swoim przyjściem po czym i tak idzie obrażony z powrotem do swojego domu bo się u nas wynudzil. Dziś strasznie poklocilam się o to z mężem, powiedziałam co mi nie pasuje i ze denerwuje mnie ta cała sytuacja, a on ze nie zabroni mu przychodzenia do nas i może przychodzić kiedy zechce. Ja naprawdę nie utrudniam mężowi kontaktów z synem, ciesze się ze staRa się być dobrym ojcem itd ale bardzo mnie to męczy co ostatnio dzieje się w naszym domu, często nasze plany idą w odstawke bo nagle zjawił się synek i wymaga Bóg wie czego... nie wiem już sama czy mam prawo się temu sprzeciwiać czy nie, czy ze mną jest coś nie tak? Proszę osoby które są w podobnej sytuacji o wypowiedzenie się.. boje się o moje małżeństwo i moja rodzinę, nie chce żeby jego syn wszystko popsuł swoimi chimerkami :( proszę was o wurozumialosx

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem po jakiego grzyba pchacie się w związki z dzieciatymi?? Mało to bezdzietnych chłopów??

Gość Takajednaaa
bogaty jest ma dom po rodzicach i firmę. a jego syn mam nadzieję , że wcześnie umrze. zaryzykowałam , i zobaczymy co z tego wyjdzie?

Gość Takajednaaa
Czasami po prostu miłość nie wybiera, poznaliśmy się i zakochalismy w sobie. Nigdy nie było mi z nikim tak dobrze i z nikim się tak nie dogadywalam. Nie podejrzewałam ze dziecko może być aż tak dużym problemem..

Gość gość
on jest obdarzony jak żaden z moich dotychczasowych partnerów. ma 24 cm , dogadza mi i klasycznie i analnie.

Gość gość
Kiedy sama urodzisz a twoje dziecko zacznie odwalać jeszcze większe szopki to zrozumiesz.

Gość gość
Ile lat ma jego syn?

Gość gość
nie dziwie sie swego czasu też nie lubiłam wszystko mija z czasem

Gość gość
Up

Gość gość
a jak to sobie wyobrażasz? Pomyśl z punktu widzenia dziecka - dlaczego dziecko nie może przyjść do domu ojca, dlaczego ma być gościem w domu rodzica który w pratyce powinien być też jego domem (jak ojciec nie ma ograniczonych praw).