Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat co nie zrobisz to kogoś skrzywdzisz

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem zadowolony,ale w przeciwieństwie do innych nie wymądrzam się i nie krytykuję...jeśli czytam topiki i coś mnie zaintryguję,czasami próbuję pomóc,doradzić,nie pierdolę jaki to ja mądry i wiem wszystko najlepiej,bo skąd mogę znać jak wygląda sprawa na prawdę...kto kogo skrzywdził,czy w ogóle skrzywdził i dlaczego...ale nie wy jesteście wszystko wiedzący i najmądrzejsi,potem się dziwią,że ktoś reaguje nerwowo :(

Bo wy meczyzni jestescie dziwni nie rozumiemy was .. Stracie zależy wam mówicie itp ze sie rozstaliście z swoja ex itp ze ona nie ma znaczenia ale tak naprawde to jest kłamstwo często bo mówicie ze jednak chcesz dać swojej ex szanse gdy juz jest za poźno i inna dziewczyna sie w was też zakochała ..

Gość gość
Miałam wybór przespać się z mężem siostry i skrzywdzić siostrę lub nie przespać i skrzywdzić krzyśka. One jest na stypendium w USA a on tak tęskni, więc chciał pójść ze mną do łóżka bo już nie wytrzymywał :(.

Gość gość
Teraz sobie wyobraź ją jak co noc płacze w poduszkę a na drugi dzień udaje że wszystko w porządku... I tak codziennie, w czterech ścianach daje upust swoim cierpieniom a w towarzystwie udaje szczęśliwą...

Gość gość
przeprosiłem Ją z 1000 razy,nie potrafię jej wynagrodzić tego,że nie możemy być razem,ja jestem ten który musiał podjąć ciężką decyzję i zerwać kontakt,pisałem,już nie wykorzystałem Jej,szanują ją i kocham,wiem,że Ona mnie też...ale po prostu nie możemy być razem i już ! Po co bić więcej pianę??Jestem żonaty,Ona ma męża,mamy dzieci,kochamy się od miliona lat!Naszym uczuciem krzywdzimy się nawzajem i moglibyśmy skrzywdzić nasze rodziny :( Oboje o tym wiemy i zdajemy sobie sprawę ale to ja jestem facetem i musiałem to skończyć,aby można na mnie mówić Świnia! Czy juz jasne?

"Nie jestem zadowolony,ale w przeciwieństwie do innych nie wymądrzam się i nie krytykuję..." x Albo nie kontrolujesz tego co robisz, albo nie rozumiesz znaczenia słowa "krytyka". Poczytaj własne posty z łaski swojej:) x "jeśli czytam topiki i coś mnie zaintryguję,czasami próbuję pomóc,doradzić,nie pie**olę jaki to ja mądry i wiem wszystko najlepiej" x To dobrze, że znasz swoje ograniczenia:) xxx "bo skąd mogę znać jak wygląda sprawa na prawdę...kto kogo skrzywdził,czy w ogóle skrzywdził i dlaczego..." x Sam twierdzisz, że skrzywdziłeś - a może to nie Ty napisałeś?: "Choćbyś był przekonany,że dobrześ uczynił,to g****o prawda,bo Ona cierpi" xxx "ale nie wy jesteście wszystko wiedzący i najmądrzejsi"" x Zdecydowanie mądrzejsi od Ciebie. I zamiast się oburzać mógłbyś na tym skorzystać. xxx "potem się dziwią,że ktoś reaguje nerwowo" x Mnie nie dziwi. Zazwyczaj osoby, które pieprzą od rzeczy reagują nerwowo:)

Gość gość
Nie zdradziliśmy swoich partnerów... :( przynajmniej fizycznie,kocham Ją jak siostrę,tylko z siostrą nie chce się mieć sexu :( przynajmniej jak się jest normalnym.Kocham Ją i dlatego tu wyję do księżyca jak stary wyliniały wilk!

Gość gość
Powiem tak :( spadaj frajerze zanim nie zapragnę cię namierzyć,a uwierz...potrafię,dziękuję za rady ale spadaj i nie psuj powietrza.

"ale to ja jestem facetem i musiałem to skończyć" x No to zachowuj się jak facet, a nie jak peezda i przestań się tu mazać. Nie Ty pierwszy się rozstałeś z kochanką i nie ostatni. Naprawdę weź się ogarnij.

Gość gość
A wszystkie Panie przepraszam za słowa które tu padły z mojej winy,jeśli sprawiłem przykrość i zdenerwowałem,to ze szczerego serca proszę o wybaczenie,nie będę już tu pisał,pozdrawiam. Świnia

"Powiem tak smutas.gif spadaj frajerze zanim nie zapragnę cię namierzyć,a uwierz...potrafię,dziękuję za rady ale spadaj i nie psuj powietrza" x Dajesz. Albo jesteś większa peezda niż sądziłem. Do tego bez nawet namiastki jaj.

Gość gość
nurek wojtek to ty?

Gość gość
pisda, jaja o czym temat?

Gość gość
burek wygladasz jak stary burak teraz. wali mnie to ale mozesz w sumie zdycgac

"burek wygladasz jak stary burak teraz. wali mnie to ale mozesz w sumie zdycgac" x Widzę, że łapki już drżą z podniecenia?:)

Gość gość
to sie naparzajcie :) wole zostac pisda bo miec jaja jak wy to...az strach sie bac🖐️

Gość gość
ty stary yebny nauczycielu,. idz se tureci sweter na chuya naciagnij

Gość gość
mało_stanowczy :) zauważyłeś,że to ty okazałeś się być pisssdą? :) czytałam sobie ,jak wszystkich nazywasz i strofujesz,autor odpuścił,mam nadzieję że tobie też i w realu się nie spotkacie.Nigdy jeszcze nie spotkałam się na kafeterii z podobnym dupkiem,kopiującym wypowiedzi innych i komentującym je swoimi prymitywnymi i debilnymi wypocinami :( żenada,teraz sobie kopiuj :D cweliku :D myślę że jesteś kobietą podszywającą się pod mężczyznę.

Gość gość
jak się przezywa tak się nazywa :D pissda :D pissda :D przynieś wody !

Gość gość
ale zauważcie,na każdym temacie jakiś taki głąb zawsze się przypałęta :( nie kochani jacyś czy co? :D

Przy okazji takie pytanie: jakie są różnice i podobieństwa między informatykiem a programistą? Podobieństwa: obydwa studiowali infornatykę. Różnice: programista czegoś się nauczył:) x Do autora: kolego, naprawdę zainteresuj się swoim stanem emocjonalnym, bo sprawiasz wrażenie chorego psychicznie. Albo przynajmniej bierz pod uwagę, że możesz trafić na większego sk******.syna niż Ty. 🖐️

Gość gość
A nie mówiłam że jakiś biedaczek :)

Gość gość
szkoda śliny żenada biedny człowiek :( dziewczyny idziemy robić tipsy! :D

16:05 - no i...? Czy jak zwykle puenta to zbyt wielkie oczekiwania?:) Nic nie poradzę, że ludzi bez dystansu do siebie nie szanuję, a w niektórych wypadkach jedynie mnie bawią. I nie zamierzam nic z tym robić:)

Gość gość
bo jesteś biednym zakompleksionym człowieczkiem? :) Ja pierdzielę,wiesz jak ja pójdę szykować makijaż na imprezkę to zostaniesz tu całkiem sam?Ze swoim chorym ego?Narka

Gość gość
Nie ja będę mu dogryzała w zastępstwie ciebie :D miłej zabawy Pa :) !