Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie przejmują kontrolę nad szkołami w Europie i w Polsce

Polecane posty

Gość gość

"Operacja Trojan Horse" jest planem długoterminowym a odpowiednie działania są już prowadzone w szkołach. Pojawiły się tam również zdania stwierdzające, że choć czasem stosowane przez nich (muzułmanów) praktyki mogą wydawać się nieprawidłowe, to należy pamiętać że to jest dżihad i stosowanie wszelkich środków, aby wygrać wojnę, jest dopuszczalne. Problemy z muzułmanami pojawiły się właśnie przez decyzje, podejmowane przez brytyjski rząd oraz przez zwalczanie tzw. islamofobii. Gdy Islamiści zabili brytyjskiego żołnierza na ulicach Londynu, władze zamiast chronić obywateli, postanowiły walczyć z "bezpodstawnym lękiem przed muzułmanami". To głównie z tego powodu ministerstwo edukacji zarządziło aby w 2014 roku nauczać historii Islamu w szkołach podstawowych i średnich. Obecna sytuacja w Wielkiej Brytanii dowodzi, dlaczego polityka wielokulturowości jest szkodliwa dla kraju i obywateli. Przykładowo w Szwecji, imigranci mają większe prawa od samych Szwedów a krytyka jest tam absolutnie zabroniona. Wracając jednak do tematu szkół, wiele wskazuje na to, że "Operacja Trojan Horse" działa nawet na skalę europejską. W Hamburgu sytuacja jest identyczna - muzułmanie starają się opanować szkoły i wprowadzać w nich własny porządek oraz wydzielać sale modlitewne dla muzułmańskich dzieci. Rodzice domagają się aby ich pociechy ubierały się zgodnie z muzułmańskimi normami. W szkołach dochodzi też do przemocy i gróźb a duża liczba dzieci jest już pod wpływem propagandy dżihadu. Warto również przypomnieć, że wyższe szkoły w Europie, takie jak Katolicki Uniwersytet w Leuven w Belgii, Szwedzki Uniwersytet w Uppsala czy niemieckie Uniwersytety w Tybindze, Norymberdze, Munster i Frankfurcie nauczają już Islamu. Tłumaczy się to stale rosnącym wpływem muzułmanów w Europie. Można więc śmiało powiedzieć, że najazd muzułmanów na kontynent europejski jest faktem, tyle że cały proces odbywa się w sposób "pokojowy".

Gość gość
Spora część prywatnych szkół w Warszawie już należy do muzułmanów!

Gość gość
Za kilka lat w Europie wybuchnie wielka wojna między muzułmanami i europejczykami. Nadejdzie koniec pokoju, zacznie się rzeź na skalę II Wojny Światowej.

Gość gość
szkoda, że lekceważycie niebezpieczeństwo, nie wiecie co to wojna? to zapytajcie dziadków

Gość gość
Wiesz co nie muszę pytać dziadków , ja wiem ,ze moi przodkowie walczyli za mój kraj za moją Polskę i nie dam żadnej NACJI odebrać mi Polskości bo chyba nie znają moich Rodaków !!

Gość muzułmanin
My jechać do was aby hodować seks z wasza biała kobieta.