Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popadłam w depresję i jestem kilka lat wstecz w walce o dobre życie

Polecane posty

Gość gość

topiłam smutki w alkoholu, w internecie, miałam fobię społęczną i jestem teraz kilka lat wstecz :( moje życie się unormowało ale jestem wstecz za innymi mam 30 lat :(

Gość gość
Wstecz za innymi, tzn. co?

Gość gość
To nadganiaj, żeby zrównać się z innymi. Banalne co powiem, ale kontakt z ludżmi jest najważniejszy. Nawet gdyby to cię miało dołować. Obojętnie jaki będzie, ale musi być. Jesteś młoda i wszystko przed toba. Nie zaniżaj swojej wartości, że jesteś kilka lat wstecz. Po prostu mialaś słabszy czas, a teraz jest ok. Pracujesz?

Gość gość
pracuję w obłudze klienta to mi bardzo pomogło chociaż się męczę ale dzięki temu odzyskałam konakt ze znajomymi i rodziną

Gość gość
Współczuję Ci bardzo, bo wiem, że depresja to straszne g0wn0. Może warto wybrać się do jakiegoś specjalisty albo na jakąś psychoterapię?

Gość gość
Przytulam

Gość gość
już minęło najgorsze byłam całkowicie odizolowana od wszystkich, może to rekacje chemiczne w organizie mozę moje zadniedbanie już jest ok. dziękuję tylko nadrabiać stacone lata

Gość gość
Praca i kontakt z ludżmi to najważniejsze. Z tego co piszesz, to widac, że z tym choróbskiem sobie poradzilaś. Powodzenia.

Gość gość
Ooo, uciekł gdzieś moj wpis. Najważniejsze, że z tym sobie poradzilaś. Powodzenia.