Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codzienne chodzenie w butach na wysokich obcasach?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o tym? Np o noszeniu koturn codziennie ? Oczywiście koturny ładne, zgrabne a nie jakieś brzydkie. Albo np obcasy wyysokie z 15 cm na takim grubym slupku. Nosicie ? Na codzien ? Mi stosunkowo wygodnie się chodzi i nie czuje się jak dziewczynka a ponadto wysmukla i wydłuża nogę.

Gość gość
15 dm chorobska na przyszlosc i po co to komu, nie zdrowe dla kregosluoa i stop

Gość gość
Ale wyglądam seksownie. A jeśli ktoś ma wzrost typu Shakira lub Ariana Grande to w trampkach zbyt ciekawie się nie prezentuje.

Gość gość
Up

Gość asiutka    1999
Chyba nie dałabym rady. Jeszcze teraz to bym nie mogła codziennie na wysokich obcasach, chodzę do szkoły i poza tym mama by mi nie pozwoliła.

Gość gość
Mnie się nie chce chodzić na obcasach, stawiam na wygodę. Chcę się swobodnie poruszać, a nie wyglądać.

Gość gość
moze nie codziennie, ale pare razy w tygodniu na pewno, chodze w obcasach. Raczej w stabilnych, na grubym slupku - np w tych https://multu.pl/czerwone-czolenka-syrius-bra5eh3w0-a11 - sa super wygodne, obcas nie jest wyczuwalny, bo sa dobrze wyprofilowane, dzieki czemu noga sie tak nie meczy. Nie mam problemu z chodzeniem w obcasach, ale jesli nie mam takiej potrzeby wybieram mokasyny np :)