Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przesadzilam z tymi sprosnymi smsami?

Polecane posty

Gość gość

Niedawno odnowil sie nam kontakt z dawnym kochankiem. Kiedys pisalismy do siebie bardzo odwazne smsy. I wczoraj on zaczal jakies aluzje do seksu wiec ja tak napisalam ze szkoda ze go tu nie ma i nie moze mnie teraz wypiescic, a on na to ze jeszcze do naszego spotkania musze wyrzymac ale wtedy sie mna tak zajmie ze bede krzyczala. Na co ja odpisalam (nie wiem czy nie avut odwaznie) ze - jak tak pisze to mam jeszcze wieksza ochote ale jak sie spotlamy to sobie to wynagrodzimy. I ze kiedys bardzo mnie podnieca jak kiedys wkladal mi palce gleboko i potem mocno we mnie wchodzil. Na co juz nie odpisal ale w sumei bylo pozno wiec moze poszedl spac. Czy mogl sie zniesmaczyc ze tak odwaznie napisalam pomimo ze sam zaczal mowic o seksie? Moze to p*****la ale teraz sie martwie ze wszystko zepsulam :(

Gość gość
Faceci lubia niegrzeczne dziewczynki zobaczysz odezwie sie sam.Ty nic juz nie pisz

Gość gość
No ja juz nie bede pisac bo ostatnio pisalam. Martwie sie bo ta znajomosc sie dopiero odnowila ale kiedys wlasnie pisalismy smsy w tym stylu- jeszcze jakies 2,3 miesiace temu..ale z editiei strony go zawsze takie smsy podniecaly a teraz sam zaczal rozmowe o seksie... Tylko zastanawiam sie czy nie przesadzilam

Gość gość
Ale on był Twoim kochankiem czy tylko smsy pisaliście?

Gość gość
* z jednej strony

Gość gość
08:40 byl kochankiem i to przez dluzszy czas bo 2 lata

Gość Zuzanna ziewająca
Odezwie się. Tacy lubią szmaty, gdyż ich żony im nie dają im tego co dasz ty lub prostytutka. Szanuj się.

Gość gość
Zuzanna spiertalaj do kościoła, a nie erotyczny:classic_cool:

Gość gość
On nie ma zony ale tez nie bylismy w zwiazku tylko kochankami z pewnych przyczyn bo nie mozemy byc razem ale to juz inna historia

Gość gość
Odnowił się nam kontakt, to znaczy kto odnowił?

Gość gość
Nie słuchaj debilnych wypowiedzi pewnie jest tłusta I nawet na kochanke sie nie nadaje niech wpier......wiecej I do chlewika

Gość gość
Trudno powiedziec bo przez ten czas utrzymywalismy jakis tam kontakt , raz ja napisalam, raz on i ostatnio on sie predeal i zaczal nawiazywac w zartach do seksu. A wczoraj ja potwierdzilam mu spotkanie ktore on wczesniej zaproponowal i zaczal pisac ze przydalaby sie wolna wanna itd. no i potem ze mnie wypoesci i zajmnie sie mna az mi sie bedzie podobalo. Wiec to mnie osmielilo do tego ostateniego smsa tylko niepokoi mnie ze nie odpisal

Gość gość
Upewnił się czy masz jeszcze ochotę.

Gość gość
* ostatnio on sie odezwal - mialo byc. Sorry ale pisze z tableta

Gość gość
A z jakich względów nie możecie być razem? Może lepiej poszukać innego a nie wchodzić do tej samej rzeki po raz drugi.

Gość gość
Nie myślałam, że kochanki mogą mieć takie problemy.

Gość gość
To długa historia i nie na ten temat poza ale mnie to jakos za bardzo nie przeszkadza ze nie mozemy byc razem bo teraz nawet nie chce się z nikim wiązać i w sumie taki układ mi narazie odpowiada. Zreszta ustaliliśmy ze jak sobie kogos znajdę to mu szczerze powiem

Gość gość
Pytasz najpierw czy nie przesadziłaś, a potem nie chcesz napisać o tym co Was łączy. Chcesz opinii czy nie?

Gość gość
A był dobrym kochankiem? Ile macie lat, może warto pomyśleć o stałym związku. Lata uciekają.

Gość gość
09:02 - wczesniej takie smsy pisalam bez skrępowania ale teraz kiedy kontakt się nam rozluznil się zastanawiam czy jego to zbytnio nie speszylo albo moze zniesmaczylo, chociaz do tej pory takie teksty go raczej nakrecaly

Gość gość
Jest sporo starszy ode mnie. Nie mozemy byc razem z pewnych przyczyn trudnych do przekroczenia. Ale za to kochankiem zawsze byl świetnym wiec mimo to nie chce z niego rezygnować bo z nikim jeszcze nie było mi tak dobrze jak z nim

Gość gość
O ile jest starszy od ciebie? Skoro uprawiacie seks to jesteście razem. Warto zalegalizować czasem związek, kiedy na świat przychodzą dzieci to inaczej kobieta patrzy na życie. Jak do siebie powracacie to zastanów sie czy to nie jest już miłość. A na czym polega, że jest dobrym kochankiem? Jak nie to poszukaj sobie młodszego. Szkoda czasu marnować.

Gość gość
Wiem wszyscy mi tak mówią ale to akurat nie jest dla mnie problem bo moze to dziwne ale narazie nie chce nikogo miec. Ja mam 25 lat, a on 44 wiec różnica jest spora. Moge tylko napisac ze nie mozemy byc razem ze względu na opinie otoczenia dlatego nikt o tym nie wie ze ze soba sypiamy, no moze jakies nieliczne osoby typu moja przyjaciółka. Ale mnie wlasnie kręci to w nim ze jest starszy i taki dojrzały wiec to jest akurat na plus ;)

Gość gość
Ale nie o tym byl temat wiec moze jeszcze ktos inny się wypowie?;)

Gość gość
Ja mam męża starszego o 13 lat, mamy dwójkę dzieci i jest nam dobrze. To jest duża różnica, ale bez przesady by się z tym czaić. Bądź bardziej niewinna i nie pisz mu sprośnych smsów. 44 latek jest w sile wieku i możesz zaplanować z nim swoje życie w małżeństwie. Pod warunkiem, że nie jest to tylko pożądanie a widzisz, że to budząca się miłość. Zdobądź się na odwagę, inaczej w życiu sporo będziesz tracić.

Gość gość
09:35- czyli jednak zrobilam błąd z tymi odwaznymi smsami?:o

Gość gość
No wlasnie o to chodzi ze nie moge z nim planować małżeństwa ale to jest bardzo pokrecona historia wiec nieważne dlaczego ale juz sie z tym pogodzilam w sumie ;)

Gość gość
Tak. Co innego pisać to swojemu facetowi, z którym długo jesteś lub mężowi by go pobudzić do seksu. Oby nie pomyslał o tobie jak o łatwej galeriance. Dlatego na razie nie spotykaj się z nim. Poczekaj i ochłodź się. Pomysli o tobie, że nie jesteś taka puszczalska i zacznie bardziej o ciebie starać się. Inaczej wykorzysta cie i poszuka innej kobiety. Mężczyźni gardzą takimi kobietami, mimo iż je prowokują do seksu.

Gość gość
Up

Gość gość
Bez przesady nie napisałaś nic strasznego ;)