Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy powinnam dać szanse byłemu partnerowi ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam w dwuletnim związku. To moja pierwsz prawdziwa miłość. Bylismy sobie bardzo oddani, zawsze i wszędzie razem. Jednak oprócz szczerego uczucia ten zwiazek byl bardzo burzliwy. Mój partner ma wybuchowy charakter, nerwowy. Nie szanowal mnie. Podczas kłótni wyzywał. Oskarżal i obwiniał za wszystko. Zrywał często, był okres, gdzie zrywał nawet co tydzień...nie wracał z podkulonym ogonem, za każdym razem to ja go wybłagałam o powrót. Moja wielka miłość.. Zerwał ze mną w lutym. Myslałam na początku, że może Mu przejdzie. Przez ponad tydzień do niego pisałam i prosilam by wrócił, to był dla mnie tragiczny czas, który ciągnie się do dziś...Nie potrafię o Nim zapomnieć, nie potrafię się po tym pozbierać. Obecnie są trzy miesiące od rozstania. On od około dwóch i pół miesięcy próbuje do mnie wrócić . Płacze, Przeprasza, Błaga, Obiecuję, stara się... widzię w tym prawdziwie szczere uczucia. Przyszedł do mnie raz na piechotę w nocy 10 km , żeby po prostu mnie zobaczyć. Doceniam to , co on robi. Nigdy wczesniej się tak nie starał. Zastanawiam się tylko, czy to nie są puste słowa.. Dodam, że Moja Rodzina nie akceptuje Go, przez to jak mnie traktował. Kocham Go, ale strach przed kolejnym odrzuceniem i złym traktowaniem blokuje mnie przed powrotem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować