Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawa Rutkowski Plich.

Polecane posty

Gość gość

Plich na wizji w polsacie powiedziała, że liczyła się z tym, iż może nie wrócić z Egiptu. - "Nie wiedzieliśmy co tam się stało. Liczyłam się z tym, że mogę być porwana, zgwałcona, podadzą mi narkotyki" - bla bla bla. Co za żenada promować się na tragedii od M. żuk i robić z siebie niedoszłą ofiarę gwałtu czy porwania. Jak się tak bała to po kija tam leciała? Tym bardziej , że na jej dziubkowych fotkach widac, że miała luzik i blachę "rutek-patrol" lansowała. A jej dochodzenie to farsa którą cała Polska chyba wyśmiała. No i szczyt szczytów - ich zareczyny podczas programu o śmierci Magdy. Mam na to jedno słowo - skandal, ale w końcu program nazywał się "skandaliści". Więc gratuluje i polsatowi i młodej XD parze, że się tak idealnie dopasowali. Oboje siebie warc****ajace do potęgi żenady i braku profesjonalizmu.

Gość gość
Rutkowski to przeciez pajac a nie detektyw, zwkłych komuch i ubek , poczytaj o nim :O taki sam pajac jak ten czarnowidz ''Jackowski'' kolejny dureń który sie lansuje opowiadając bzdury o wojnach i kosi kase z tabloidów WYLACZ TELEWIZOR - WLACZ MYŚLENIE !!!

Gość gość
10:55 tylko że ja nawet telewizji nie oglądam, dlatego dopiero teraz czytam wpisy na wykopie i stamtąd wiem o tej szopce.

Gość gość
żenada żenada cały internet tak to podsumował