Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla niedziewicy facet może być tylko tym kolejnym

Polecane posty

Gość gość

To dlaczego ona chce być dla kogoś tą jedyną.

Gość gość
Uppp

Gość gość
co za głupie sortowanie ludzi, ty myslisz ze dziewica bedzie wpatrzona w faceta bo ja rozdziewiczy?to sie mylisz. niektore moze maja sentyment lub traume ale raczej do pierwszego razu a nie pierwszego faceta. Jak kobieta nie jest zakochana to kazdy bedzie niewiele znaczyl. i tyle w temacie

Gość gość
Pierdu pierdu.... Zawsze ten pierwszy jest tylko jeden. Potem są tylko kolejni nieważne jak udany układ kobieta z kolejnymi stworzy.

Gość gość
Ale p*****lety , ja mam gdzieś mojego pierwszego Faceta za to męża z którym mam dzieci kocham nad życie

Gość gość
"dziewica bedzie wpatrzona w faceta bo jarozdziewiczy?to sie mylisz" Nigdzie tego nie napisałem. Ale zawsze ten pierwszy jest tylko jeden jedyny w życiu kobiety.

Gość gość
Każdy nowy facet w pewnym sensie jest pierwszy , a pierwszy facet to często pomyłka z której później dziewczyny się śmieją

Gość gość
Autor widac w ogole nie zna kobiet. Spoko,mozesz zyc w wyimaginowanym swiecie nikt nie broni

Gość gość
W odróżnieniu od autora tematu, zdarzyło mi się spędzać moje życie z dziewczynami, dla których byłem pierwszy i z takimi, które już wcześniej doznały fizyczności z innym mężczyzną. Prawdę mówiąc to te "niedziewice" bardziej dbały o mnie i byłem dla nich kimś całościowo ważniejszym. Zapewne wynika to z faktu, że potrafię zadbać o swoją kobietę i bardziej doceniają to dziewczyny, mające jakieś porównanie. Zdarzyły mi się dwie kolejne dziewice, które chciały ofiarować mi swój pierwszy raz, spodziewając się później dostatniego życia u mojego boku. Moim zdaniem nie różniły się od zawodowych prostytutek. Tyle, że one chciały znaleźć sobie sponsora na całe życie. Trzeba być strasznie zakompleksionym nieudacznikiem, bez życiowego doświadczenia, by wypisywać takie bzdury, jak autor tematu. Seks to tylko jeden z elementów łączących dwoje ludzi w związku. Ogarnięty facet zaspokoi swoją kobietę tak, że zapomni o każdym byłym, a jak ktoś jest pierdołą szukającą dziewczyny na forum dla kobiet, to nawet dziewica jego pierdołowatość w końcu odkryje i prawdziwego mężczyzny szukać zacznie :D.

Gość gość
Podszywają słabszej genetycznie

Gość gość
"Autor widac w ogole nie zna kobiet. Spoko,mozesz zyc w wyimaginowanym swiecie nikt nie broni" Co ma wspólnego zrozumienie kobiety ze stwierdzeniem faktu że pierwszy jest tylko jeden.

Gość gość
Dla niedźwiedzicy wiadomo ;)

Gość gość
gość dziś Spokojnie :D. Ty jesteś zwyczajnie zbyt głupi, by zrozumieć, że pierwszy który coś zrobi, nie oznacza tego, który robi to najlepiej, a takiego właśnie wspominają przez całe życie kobiety :).

Gość gość
Autorze, w tym wypadku nie chodzi o to , by byc pierwszym. Chodzi o to, by być ostatnim. Do końca życia. Ale to trzeba być wyjątkowym mężczyzną..

Gość gość
...Bo ostatnich gryzą psy... :P

Gość gość
gość dziś Ale ja to rozumiem... Tylko to nie zmienia faktu że pierwszy jest tylko jeden,a pozostali zbierają resztki. Kobieta chce być ostatnią miłością. Mężczyzna pierwszą i tylko najlepsi są pierwszymi ,nawet jak są dla kobiety porażka. Nastepni to tylko nieudacznicy unikający po takiej porażce.

Gość gość
Ostatnich może być dla kobiety wielu. Pierwszy jest tylko jeden jedyny najlepszy. Bo mężczyznę poznaje się po tym ile kobieta mu ofiaruje (dziewictwo może tylko jednemu) a nie ile od niego wymaga.

Gość gość
Kolejny facet może być najbogatszy, najprzystojniejszy, najlepszy w sexsie ....ale jest tylko kolejnym. I ktoś wspomina jak rozdziewiczał jego kobietę jako ten jeden jedyny szczególny w jej życiu ,jakkolwiek porażką dla kobiety nie był

Kolejny, kolejny, kolejny... Kolejny żałosny temat, kolejny żałosny autor. Co mnie podkusiło, żeby wejść w temat z dziewicą w tytule...

Gość gość
gość wczoraj ...Tylko to nie zmienia faktu że pierwszy jest tylko jeden,a pozostali zbierają resztki... x Jakie resztki debilu :D ? Przecież taka niedojda jak ty, nawet gdy zamoczy w dziewicy, to da jej równie mocne wrażenia, jak szopa strachu w tanim wesołym miasteczku :P. Jesteś skończonym debilem, skoro wierzysz, ze dla jakiejkolwiek kobiety nieciekawy (a takich jest większość) pierwszy raz, jest ważniejszy od pierwszego prawdziwego orgazmu, albo takiego seksu, po którym myślała, że udusi się własnym krzykiem i spazmami :D. To za takimi mężczyznami kobiety tęsknią przez całe życie, a nie za ciulikiem z przypadku, który akurat trafił się w wakacje :P. x ...Mężczyzna pierwszą i tylko najlepsi są pierwszymi ,nawet jak są dla kobiety porażka... x Największą porażką jest tutaj twój umysł :P, a dokładniej jego chore wykoślawienie :P. Mam "na sumieniu" 6 dziewic i jakoś wcale nie czuję się z tego powodu najlepszym. Dopiero doświadczone kobiety sprawiły, że czułem się dla nich najlepszym i najbardziej pożądanym. A ty prawiczku trzep sobie dalej swój anemiczny wiecheć i marz o prawdziwych kobietach :P. x ...Nastepni to tylko nieudacznicy unikający po takiej porażce... x Jedynym nieudacznikiem, którego słusznie unika każda kobieta jesteś ty sam :D q.e.d. :).

Gość gość
gość wczoraj ...I ktoś wspomina jak rozdziewiczał jego kobietę jako ten jeden jedyny szczególny w jej życiu ,jakkolwiek porażką dla kobiety nie był... x Ty jesteś debilem wzorcowym. Normalną kobietę g_wno obchodzi, co wspomina sobie jej pierwszy facet. Ją obchodzi jej dziecko, kasa na jego wychowanie, zabezpieczenie przyszłości, a dopiero na którymś miejscu orgazm i dobry seks. W tej tabeli ważności, nieudany pierwszy raz jest dla kobiety równie ważny, jak ostatnia kupa jej niemowlaka :P. No chyba, ze dziecko miało zatwardzenie, wtedy kupa jest ważniejsza :D.

Gość gość
Baba ktora uprawiala seks w zwiazkach to puszczalska dziwka normalna czeka na tego jedynego a nie seksi sie z kazdym z ktorym jest

Gość gość
Baba ktora uprawiala seks w zwiazkach to puszczalska dziwka normalna czeka na tego jedynego a nie seksi sie z kazdym z ktorym jest

Gość gość
Słabsza genetycznie nie podszywają się pod faceta.

Gość gość
Wracaj słabsza genetycznie do swojego nieumiejące go się wysłowić robotnika z budowy. Nikt cię nie chce.

Gość gość
To za takimi mężczyznami kobiety tęsknią przez całe życie, a nie za ciulikiem z przypadku, który akurat trafił się w wakacje------a ten za którym tęskni to niedojda co zbiera resztki po ciuliku.bo ten ciulik był jedynym pierwszym.

Gość gość
Wracaj słabsza genetycznie do budowlańca . Nikt cię nie chce.

Gość gość
kasa na jego wychowanie, zabezpieczenie przyszłości, a dopiero na którymś miejscu orgazm i dobry seks. W tej tabeli ważności, nieudany pierwszy raz jest dla kobiety równie ważny, jak ostatnia kupa jej niemowlaka jezyk.gif . No -------pierwszy eizdziewicza-kolejny pracuje na babę

Gość gość
Nie-dziewica to kobieta która sama zgodziła się na seks. Dziewictwo nie jest związane z błoną dziewiczą-rozdziewiczenie to akt dobrowolnej woli współżycia z danym facetem jako pierwszym i potraktowanie go przez to wyjątkowo (tak jak się nie potakuje innego już nigdy). Dlatego dziewicami są : -kobiety zgwałcone -kobiety którym osunięto błonę dziewiczą ze względów medycznych -kobiety które urodziły się bez błony dziewiczej -które rozdziewiczyły się przypadkowo np.podczas higieny intymnej,umieszczania środków higieny osobistej podczas menstruacji,ćwiczeń,tańca itd...