Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudzia93

ODDAWANIE SIE ZA PIENIĄDZE

Polecane posty

WITAM jestem Magda mam 25 lat pochodze z warszawy , mam problem jestem z facetem 1,5 roku jakies pół roku temu zaczeło byc krucho z finansami a on tez nie miał pracy wiec postanowiłam postawic na jedną karte musimy cos jesc i opłaty robic wiec rzuciłam lużno " moze ja bym z facetami ten teges " kazdy wie ze chodzi o seks były 2 dni rozmowy na ten temat ale ogólnie mój facet przystał na moją propozycje moje pytanie brzmi CZY POWINNIEN SIE ZGODZIC?? CZY RACZEJ NIE MA DO MNIE SZACUNKU?

Gość gość
Słabe prowo xd

Gość gość
Dobry sposób na zmianę faceta

Gość gość
rudzia - generalnie zasada jest taka, że jak chcesz być prostytutką to na ten czas zrezygnuj z posiadania chłopaka a jeśli chcesz mieć chłopaka nie decyduj się na prostytucję. Chyba, że twój chłopak miałby być twoim alfonsem - czyli dbać o twoje bezpieczeństwo i wyszukiwać ci klientów oraz bzykać za darmo, podwozić samochodem do klienta itp. i żyć z twojej prostytucji. Jeśli odpowiada mu taka rola i chcesz mieć takiego alfonsa to go sobie zostaw. Inaczej chłopak będzie przeszkodą i będzie odstraszał klientów, będzie o nich zazdrosny - masakra z taką robotą

Skoro w wieku 25 lat nie masz absolutnie żadnego wykształcenia to faktycznie zostaje Ci dawanie doopy. Nie przejmuj się, prostytutka to nie zawód lecz charakter. Jeśli sama wpadłaś na taki pomysł to na pewno się kwalifikujesz:) Tylko nie zapominaj o lewatywie:)