Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesknie za byla ale nie chce do niej wracac

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu zerwala ze mna dziewczyna. Spotykalismy sie przez jakies 7 miesiecy, strasznie sie w niej zakochalem. Teraz juz nawet nie rozmawiamy ze soba ani sie nie widujemy. Ostatnie dni znajomosci byly dla mnie strasznie dziwne. Domyslalem sie ze cos jest nie tak, ona odpisywala tak jakby z litosci. Dodam ze jakies 1,5 miesiaca przed calkowitym rozstaniem, bylismy razem na imprezie gdzie byl tez jej ex. Z tego co mi bylo wiadomo to podobno bardzo sie nie lubili ale pisali ze soba, czasami nawet on ja zapraszal na rozne wyjscia i wgl. Byla tez z nim na weselu na ktore ja zaprosil. Denerwowalo mnie to ale ufalem jej i bardzo mi na niej zalezalo. Na tej imprezie olala mnie calkowicie. Na poczatku zle sie czulem i mialem ochote isc do domu ale pomyslalem ze zostane. Jak nie chcialem z nia zatanczyc to zaraz poszla sie bawic z innymi. Cala impreze tanczyla ze swoim bylym(nie byl to zwykly taniec tylko w moim odczuciu taki bardzo erotyczny, ocierali sie o siebie i wgl) pozniej zniknela gdzies na 1,5 godziny. Jak sie pozniej okazalo byla caly czas wlasnie ze swoim ex. Strasznie mnie to zdenerwowalo i to ja wtedy z nia zerwalem. Niedlugo po tym zaczalem tesknic i wrocilismy do siebie. Wydawalo sie ze wszystko wrocilo do normy, ale to juz nie bylo to samo. Spotykalismy sie jeszcze przez jakis miesiac, az wszystko zaczelo sie psuc. Pewnego dnia po krotkim okresie nie odzywania sie, napisala ze przeprasza ze sie tak zachowuje, ze zalezy jej na mnie, ale uwaza ze jestem dla niej za mily czy jakos tak i ze nie wie co robic. Mowila ze caly czas ma w glowie ta sytuacje z pierwszym rozstaniem i ze chyba mi nie wybaczyla, ze tak po prostu ja zostawilem. Tydzien po tym znowu widziala sie ze swoim bylym i zapytalem o co jej chodzi. Odpowiedziala ze chyba juz sobie odpuscila i ze nie pasujemy do siebie, bo nie umiemy sie dogadac i wgl. Pierwszy raz bylem tak zakochany i w sumie chyba dalej jestem. Nie wiem dlaczego ale nie chce do niej wracac, przynajmniej nie teraz. Mecza mnie straszne wyrzuty sumienia ze to moja wina. Nie wiem co z soba zrobic.

Gość gość
Zostaw to w tyle, ten stan minie. Może nie szybko ale jednak. Opieram się na własnym doświadczeniu. Po miesiącach stwierdzisz, że było warto. Powiem tak, ja nie żałuję! Teraz mam zajefajne życie. Czasami warto wycierpieć, to kształtuje charakter, człowiek staje się silny, a nie jak miękka piszda co emocjami się kieruje

Gość gość
Nie masz kogo zalowac, nie szanowala Cie.

Gość gość
Tylko najgorsze jest to ze, przez ta cala sytuacje czesc kolegow sie oda mnie odciela i teoretycznie nie mam z kim o tym pogadac. Dodatkowo jestem teraz po maturach i mam strasznie duzo wolnego czasu i tylko siedze i mysle o niej.

Gość gość
Aktywność fizyczna, zapominasz o wszystkim, a dodatkowo robi się z Ciebie ponętny chłop. Z biegiem czasu to ona będzie żałować, że taki kawał mięcha zostawiła. Nie staram się podbudować Cię na duchu, bo guzik mnie obchodzą Twoje emocje, mimo wszystko rusz się, co Ci szkodzi przybrać mięśni i zapomnieć przy okazji?

Gość gość36ona
gość dziś Tylko najgorsze jest to ze, przez ta cala sytuacje czesc kolegow sie oda mnie odciela i teoretycznie nie mam z kim o tym pogadac. Dodatkowo jestem teraz po maturach i mam strasznie duzo wolnego czasu i tylko siedze i mysle o niej. x Słuchaj..jesli siedzisz i myslisz o niej, to sie do niej po prostu odezwij. Ja bym tak zrobiła. Życie nie wygląda nigdy tak, jak w reklamach i filmach. Za duzo kombinujesz,