Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skuter

Polecane posty

Gość gość

witam! mam 14 lat i niestety ok.150cm wzrostu. chciałabym kupić skuter.(oczywiście najpierw zdać prawo jazdy) I właśnie nie wiem jaki model wybrać aby nie był dla mnie za wysoki. Skuter oczywiście używany i w cenie ok 1500-2000

Gość gość
Skontaktuj się z prohealth.pl. Zamawiałem u nich skutery elektryczne tacie i mamie pod różne potrzeby. Od dwóch lat zero problemów serwisowych. Bardzo dobre odpowiedzi na maila przed zakupem pojazdu. Karty techniczne od ręki. Starają się faktycznie pomóc człowiekowi. Wyjaśniają, czy w danych warunkach skuter elektryczny się sprawdzi. Jestem bardzo zadowolony, że na nich trafiłem. Wcześniej nawet o takich pojazdach nie miałem pojęcia. Dopiero życie wymusiło zainteresowanie.

Gość gość
Z tych tańszych skuter elektryczny, https://www.prohealth.pl/aktywnosc-mobilnosc/skutery-elektryczne/skuter-venus-4-sport-l.html, ale dobrze się sprawdza na średnich dystansach. My przenieśliśmy rodziców na parter, stworzyliśmy im balkonik i wyjazd specjalny. Na dole w domu stoi skuter elektryczny właśnie i rodzice bardzo zadowoleni. Na wakacje, jak jedziemy to skuter elektryczny mieści się spokojnie w bagażniku. Świetna sprawa. Nie jest może super rozbudowany, ale swoją rolę spełnia. Koła o wystarczającej wielkości, ale raczej do równych powierzchni.

Gość tetsino

Sprawdźcie sobie ten adres skuteryniepolomice.pl Firma z Niepołomic z dobrą ofertą skuterów. Mają dobre ceny i uznane marki. Ja mam od nich Junaka 607 i za niezłą cenę udało mi sie go tam kupić. Jestem z niego bardzo zadowolony, fajnie śmiga.