Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje porad od dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

W co się ubrać na randkę? O czym rozmawiać na pierwszej randce? Na której randce mogę pocałować dziewczynę?

Gość gość
Nie wazne w co, ważne zeby było czysto. Rozmawiaj np o zainteresowaniach ale nie boj sie ciszy to nic złego Myslę że całunek po około tygodniu "chodzenia"

Gość gość
Jeszcze mam kilka pytań :) Na której randce wyznać, że coś do niej czuje i chce z nią być? Na której randce mogę dać jej bukiet róż? wiem, że nie wypada na pierszej ale na której chce wiedzieć żeby źle nie wypaść Czy mogę na pierwszej randce spytać z iloma była w związku?

Gość gość
Jak walczyć ze stresem na randce?

Gość gość
odświeżam bo to jest dla mnie bardzo ważne

Gość gość
Możesz sobie zażyć tabletki na uspokojenie bez recepty. I wszystko dokładnie zaplanować wcześniej, pospiech zwieksza stres.

Gość gość
Na te pytania mi odpowiedz Na której randce wyznać, że coś do niej czuje i chce z nią być? Na której randce mogę dać jej bukiet róż? wiem, że nie wypada na pierszej ale na której chce wiedzieć żeby źle nie wypaść Czy mogę na pierwszej randce spytać z iloma była w związku?

Gość gość
A co Ciebie interesuje z Iloma była? Kwiatek na pierwszej randce to bardzo przyjemna sprawa, na koniec buzi w policzek i narka :) i narazie skup się na pierwszej randce a nie myślisz o kolejnych , których może nie być :))

Gość gość
To mogę jej dać buzi w policzek? :D

Gość gość
Nie pytaj na rankach o ilosc jej chlopaków!!! Kwiaty, na pierwszej moze byc pojedyncza róża, to miły gest i ona juz bedzie miec cos twojego. Bukiet to przy nastepnej okazji. Z wyznawaniem uczuc sie nie spiesz, bo ją moesz przestraszyc w sensie że za szybko naciskasz na zwiazek.

Gość gość
Buziak w policzek i nie nachalnie :P

Gość gość
Czy po 1 randce mogę jej wyznać miłość?

Gość gość
Na pewno nie na pierwszej randce takie poważne deklaracje. Zobaczysz, że to gwarancja niepowodzenia. Jak już sie poznacie - i tu nie ma reguły, bo dla jednej pary może to być miesiąc, a dlugiej rok. Na drugiej randce możesz przyjsć z kwiatami i raczej nie będzie zniesmaczona. O liczbę partnerów najlepiej spytaj po pierwszym seksie. Może nawet później.

Gość gość
A jak mi strzeli w pysk za buziaka w policzek to co wtedy?

Gość gość
gość dziś Ale ona też nie może się spytać z iloma byłem w związku? A skąd mam wiedzieć czy nie mam do czynienia z puszczalską dziewczyną?

Gość gość
To po balu :D

Gość gość
gość dziś Ta i jeszcze mnie czymś zarazi.

Gość gość
Powiedziec to moze wszystko nawet klamstwo. Dlatego ludzie musza sie poznac, nie na jednej randce tylko duzo spotkan, az przekonacie sie sami jacy jestescie naprawde.

Gość gość
Mi się wydaje, że trzeba się spytać na 3 randce z iloma była w związku i z iloma spała pewnie będzie kłamać ale kapnę się kiedy kłamie.

Gość gość
Jak wy się nie pytacie z iloma spał/spała to się nie dziwie dlaczego was mężczyźni/kobiety zdradzają :D

Gość gość
Ile ja będę musiał czekać na ten związek rok? rok się spotykać z nią? po 11 miesiącach powie, że nic z tego i wracamy do punktu 1 :D Jak się uda 1 randka to będzie ok potem dalej będę nie pewny czy mnie chce czy nie chce.

Gość gość
:D ha ha ha ha ha rozwalił mnie teraz gosciu

Gość gość
To nieźle widać, że kobiety mają lepiej w życiu.

Gość gość
Będę musiał co chwile biegać z rafaello i bukietem róż, a po roku powie mi nic z tego. Ja myślałem, że na 5 randce mogę jej wyznać miłośc, a tu dupa będę musiał czekać jak będziemy spotykać się rok i wtedy jej wyznać miłość.

Gość gość
Pytanie o liczbę partnerów (szczególnie seksualnych) uchodzi za duży nietakt. Uważaj, żebyś w pysk nie dostał za to. Wiadomo, że każdego to ciekawi i prędzej czy później to pytanie padnie, czy to z Twoich ust czy jej, jednak radzę uważać.

Gość gość
Nie dość że nie mam pewnośc****erwsza randka się uda to jeszcze nie mam pewności czy dalej coś z tego będzie :D

Gość gość
gość 23.28 Wszystko możesz. Nawet przypadkowej dziewczynie na pasach możesz wyznać miłość. No bo kto Ci zabroni?

Gość gość
:D ha ha ha ha

Gość gość
gość dziś Nie dość że nie mam pewnośc****erwsza randka się uda to jeszcze nie mam pewności czy dalej coś z tego będzie smiech.gif x Każdy ma takie obawy. szczególnie kobietom zdarza się, że nagle ni z d/u/p/y ni z czego jej się odwidzi i każe chłopu spadać :(

Gość gość
gość dziś Ale nie wezmę takiej co miała nie wiadomo ile partnerów prędzej mnie zarazi czymś i zdradzi w przyszłości. Już wiadomo dlaczego tyle jest zranionych serc dziewczyn wy się po prostu nie pytacie o ilość partnerów to nie dziwota, że zostajecie same z dzieckiem :D