Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje porad od dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Gosciu usmiałam się ostro :D powodzenia, szkoda ale musze isc spać.

Gość gość
Nie dość, że facet musi wybulić nie wiadomo ile kasy na wygląd to jeszcze musi czekać na rok żeby dostać odpowiedź żeby jej wyznać miłość.

Gość gość
Jak strzeli mi w pysk za to, że spytałem się o ilość partnerów seksualnych to mogę to uznać, że się w przeszłości puszczała .

Gość gość
Ale nie wezmę takiej co miała nie wiadomo ile partnerów prędzej mnie zarazi czymś i zdradzi w przyszłości. Już wiadomo dlaczego tyle jest zranionych serc dziewczyn wy się po prostu nie pytacie o ilość partnerów to nie dziwota, że zostajecie same z dzieckiem smiech.gif x To prawda, nikt nie chce takiej, co to się ******* z każdym. Jak ją zapytasz, to może Cię okłamać. I jak to sprawdzisz, co wtedy zrobisz? Przecież żadna się nie przyzna, że dawała d**y co tydzień innemu na imprezie.

Gość gość
Teraz syfa ma znacznie więcej dziewczyn niż 10 lat temu.

Gość kocickciidid
Jak strzeli mi w pysk za to, że spytałem się o ilość partnerów seksualnych to mogę to uznać, że się w przeszłości puszczała . x no to jest dobry trop. zapytaj na pierwszej, przecież nie będziesz się narażał na złapanie jakiegoś syfa. Sam nawet zacznij ten temat, opowiedz jej ile dziewczyn sam miałeś. Będzie jej łatweij o tym mówićjak zobaczy, że jesteś otwarty. Ktoś tu pisał, żebyś nie wyznawał miłości na pierwszej randce. Bzdura! Dziewczyna zobaczy, że się Tobie podoba i poważnie o niej myślisz. Mów szczerze, jeśli rzeczywiście tak czujesz.

Gość gość
Masakra jakaś nie wiedziałem, że dziewczyny są takimi idiotkami które nie pytają się o przeszłość seksualną partnera! Potem nie dziwota, że co raz więcej kobiet jest zarażonych syfem. Głupota kobiet mnie co raz bardziej zaskakuje :D

Gość gość
Przytul ja tylko milo :)

Gość gość
Dla mnie zdrowie jest bardzo ważne nie mam zamiaru chorować na hiva tylko dlatego, że ona w przeszłości nie spytała się o przeszłość seksualną partnera.

Gość gość
Myslisz ze ona ci prawde powie ilu miala? Hahaha naiwny jestes !! nie pytaj ja bo wyjdziesz na idiotę , po cholere takie pytania?

Gość gość
Mogla miec tylko jednego i tez zlapac hifa, od ciebie tez moze zlapac hifa. Popros ja po prostu by zrobila badanie na hif , proste . To wtedy bedziesz wiedzial . To ilu miala to nic ci nie da

Gość gość
Mamy już odpowiedź dlaczego duża większość kobiet jest zdradzana :D 1. Za szybko wskakują do łóżka i mylą zauroczenie z miłość 2. Nie pytają się o przeszłość seksualną partnera Głupota kobiet z każdym dniem co raz bardziej mnie szokuje :D

Gość gość
Boze :( te tematy na kafe , autorze zlituj sie, ludzie dobrze ci radza i chyba wypada podziekowac . Jakim chcesz byc partnerem dla kobiety skoro nie umiesz dziękować i buc grzeczny co?

Gość gość
gość dziś spytam się :) co mi szkodzi

Gość gość
MASAKRA

Gość gość
gość dziś Buc to cię robił pustaku co nie pytasz się o przeszłość seksualną.

Gość gość
gość wczoraj Masakra jakaś nie wiedziałem, że dziewczyny są takimi idiotkami które nie pytają się o przeszłość seksualną partnera! Potem nie dziwota, że co raz więcej kobiet jest zarażonych syfem. Głupota kobiet mnie co raz bardziej zaskakuje smiech.gif x pytaja, tylko jak je ktos zapyta, to strzelają focha :D

Gość gość
Pytaj pytaj naiwniaku haha bo juz ci powie prawde. Powie ci ze miala jednego a ten jeden wlasnie mogl ja czyms zarazic . Teraz sie prosi o wyniki badan . Zadna kobieta nie przyzna ci sie do ilosci facetow ;) ja tez

Gość gość
Na pierwszą randkę proponuję iść z kwiatkiem, niekoniecznie czerwoną różą, ale no z tulipanem. po udanej randce możesz dać pierwszy buziaka w policzek na pożegnanie. nie pytaj na początku o partnerów seksualnych. dziewczyna może się speszyć jeśli nie ma doświadczenia. myślę że wyczujesz czy doświadczona czy nie. ale nie chciałabym żeby facet na pierwszej randce pytał o byłych.

Gość gość
Od razu zapytaj z iloma się rypała i poproś o zrobienie badań. Zdrowie jest najważniejsze.