Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie styczen 2018

Polecane posty

Gość Stokrotka900565
Dziewczyny wszystko Oki hihi dzidzia ładnie rośnie wszystko jest dobrze :)

Gość Stokrotka900565
Dziewczyny w których tygodniach jesteście i jak '' duze'' są wasze malenstwa? :)

Gość Olqa123
10 tc CRL 2.94

Gość Stokrotka900565
Ja 9tc 2.30cm :)

Gość gość
8 tc. Crl 1.97 cm :)

Gość Stokrotka900565
Super zdjęcie :) mój maluszek machal na Usg rączkami i nóżkami :)

hello - u mnie 9t4d - crl 224mm - termin na 10 stycznia ;-)

Gość 4malinka
zaczęłam dzis 8 tc, za tydzień mam usg i wizytę. Nie mogę się doczekać, fajnie że Wy już miałyście :-)

Hej dziewczyny. Pozwolę się do Was dołączyć. To moja 3cia ciąża (pierwsza poroniona w 10tc-plamienia i krwiak). 23maja pozytywny test. 7dmego czerwca na USG już biło serduszko (6.5tc) termin wg moich obliczeń 29stycznia. Jestem okropnie senna, mam obolale piersi i od kilku dni brzuch boli jak na okres :( ktoras z Was też już dopadły bole brzucha? (Ahh i biorę już luteinę :(

4malinka to nas dzieli 1dzien wg om ;) ja 22kwiatnia miałam om. Lekarka jeszcze nie wyznaczała terminu. 7czerwca na USG biło już serduszko , kolejna wizyta dopiero 14 lipca. Jak często Wy macie wizyty dziewczyny? Czy na USG genetyczne lekarze dają skierowania? W poprzedniej ciąży chodziłam i robiłam prywatnie więc nie wiem jak to jest na NFZ?

Gość Stokrotka900565
Ja mam przeważnie co 4tyg a do gin chodzę prywatnie to nie wiem jak to na NFZ bo ja za wszystko place :o

Gość Olqa123
Mpik ja mam na 9 stycznia. A to twoje pierwsze dziecko ? :D

Grupa na fb Styczniowo-lutowe mamuski 2018.zamknieta grupa

Gość Karolajna29
Witajcie Kobietki :) Przyłączam się do Was. To mój 8 tydzień. w 6 było widać zarodek, wizyta w przyszłym tyg. Biorę duphaston ze względu na plamienia na samym początku, teraz już jest ok. Badania z krwi zrobione. Wstępny termin porodu 24 styczeń. Ogólnie czuję się dobrze, nie mam mdłości czy wymiotów, jedynie co to spałabym cały dzień. Pozdrawiam

Gość Karolajna29
Mamuskaporaz2gi ja też miałam jakieś 2 tyg temu bóle podbrzusza i lekkie plamienia, ale póki co jest ok. Także nie martw się. Dodam jeszcze, że to moja pierwsza ciąża. Dziewczyny a jak się czujecie psychicznie? Ja się ogólnie bardzo cieszę, ale są momenty, że dopada mnie jakieś przerażenie, jak to będzie, czy dam radę itd.

Gość Stokrotka900565
Ja ciesze się bardzo i czuje się jakbym wgl nie była w ciąży bo nic mi nadal nie dolega :) psychicznie jest cudownie szczególnie po ostatnim usg gdy już widziałam baczka :)

Gość Mpik
Olga- pierwsza poród naturalny, szybki - o 17.20 odeszły mi wody o 18.00 byłam w szpitalu a o 20:15 urodziła się moja córa;-) mam stracha ... ale bardziej pod kątem dużej różnicy wieku dzieci.. jak córa się odnajdzie w roli starszej siostry..od wrzesnia idzie do I klasy, bedzie potrzebowała duzo uwagi. oj wszystko sie przekręci do góry nogami;-) nawet mieszkaniowo... mysle gdzie tu urzadzic kącik dla dziecka w naszej mikro sypialni;-) mąż sie śmieje, że pójdziemy spac do salonu a z sypialni zrobimy pokoik dziecka.. ogladam wózki- szukam mega lekkiego... macie jakies typy? wcześniej mialam tradycyjny - Mikado - był super ale ciężki mega..

Styczniowo - Lutowe Mamuśki 2018 dziewczyny założyłam grupę zamknięta na fb - będzie Nam lepiej się rozmawiało- zachęcam do dołączenia;-))

Gość Verysun
Czesc dziewczyny jestem w 6tyg i 4 dni wczoraj mialam usg i pecherzyk zoltkowy jest podobno maksymalnej wielkosci 6 mm , lekarka mnie nastraszyla , ze to moze byc objaw zle rozwijajacego sie plodu czy ktos ma podobne doswiadczenie

Gość gość
Jest kilka tych grup , która to? He

Grupa na fb " Styczniowo -lutowe Mamuśki 2018" .grupa zamknieta -prosze wyslac zaproszenie a ja potwierdze. Jest tam teraz 2 członków.

Gość gość
Nie każda osoba nas ma fb :(

Gość gość
Dziewczyny a robilyscie badania juz ?

Gość gość
* z nas

Gość Olqa123
Ja nie mam fb i wole tutaj szczerze mowiac :)

Gość gość
Ja na badania ide w tym tyg ;) Dziewczyny w jakim tygodniu ciazy mialyscie zakladana karte ciazy ?;) Mpik ja mialam 2 cesarki. Boje sie okropnie trzeciej, bo pierwsza znioslam wspaniale ale druga bardzo zle :(

Gość gość
16.11 to ja Olqa123

Ja znów panikuję,bo nagle z dnia na dzień piersi stały się wiotkie i przestały boleć, mdłości i zmęczenie odeszło w zapomnienie chwilowo. Mam nadzieję że to nie jest przepowiednia czegoś złego :( 7.5tc