Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie styczen 2018

Polecane posty

Gość gość
Mnie troche pobolewa. Jestem w 15 tc i 2 dniu :) Na kiedy masz termin?

Gość gość
Na 3-9 stycznia, z USG 3 wyszlo

Gość gość
Drogie przyszłe mamy,! We wrześniu 2017 roku organizowane jest spotkanie kobiet w ciąży oraz w okresie połogu w Zakopanym. Podczas trzydniowego spotkania kobiety nie tylko będą miały możliwość uczestniczenia w warsztatach z zakresu prawa, psychologii, kosmetologii, medycyny (ginekologia-położna), dietetyka, ale również nauczą się podstawowych elementów z zakresu pierwszej pomocy, a także stylizacji mody. W czasie szkoleń uczestniczkom zapewniony będzie catering (przerwy kawowe oraz obiad), materiały szkoleniowe, a także mnóstwo bonów podarunkowych (m.in. podarunki z gabinetów fizjoterapeutycznych, kosmetycznych, bony odzieżowe). Już dzisiaj Was serdecznie zapraszamy. Szczegóły znajdziecie na facebook.com/projektmamabyc. Polubcie stronę i bądźcie na bieżąco z informacjami w sprawie projektu. Pozdrawiam!

Gość mishka99
Hej dziewczyny! Piszę do Was z pewnym pytaniem Mam w ogóle siostrę cioteczną, która rodzi teraz we wrześniu i po prostu o nic innym nie rozmawia ze swoim mężem i ludźmi wokół jak o ciąży : ) Chodzi do szkoły rodzenia i po prostu zawsze ma jakieś nowinki. Co sądzicie o szkołach? Strata czasu czy warto zainwestować czas i pieniądze? Ja mam termin na 2 stycznia, więc mi nie śpieszno, ale jestem ciekawa Waszej opinii. Buziaki dla Was :*

Gość gość
u nas w UK sa drogie szkoły, nie polecam. nie wiem jak w PL

Gość MamusiaWisienka
u mnie w mieście jest po 150zł i chyba sie przejdę

Przy pierwszej ciąży spoko moim zdaniem, fajnie jak się czuje skądś wsparcie i dostaje się informacje. ja przy pierwszej ciąży w sumie nie chodziłam do żadnej stacjonarnej, ale korzystałam z takiego kursu w internecie, Prenalen się nazywał z tego, co pamiętam. W sumie chyba wyszło na to samo, co w zwykłej szkole, tylko nie musiałam wydawać pieniedzy i angażować czasu.

Gość mishka99
hmm no wlasnie sama sie zastanawiam ktora droge wybrac, nie wiem czy stacjo czy po prostu sie SKĄDŚ nauczyc jak kąpać niemowlaczka :) jeszcze mamy czas w sumie :) buziaki dla Was

Gość gość
witam ja również na styczeń :) dokładniej 23 i będzie synek :)

Gość gość
Witam :) termin na 16 styczeń :) Mam pytanie. Aktualnie jestem w 26tc+3. Boli mnie czasem żołądek. Jest to taki kujący ból.. Czy wy tez tak macie?

Gość gość
Które z Was dziewczyny już urodziły???

Gość gość
Ja jestem juz po terminie i cisza :/ Mam ktg co 2 dni. W pt do szpitala jesli nic sie nie zadzieje :(