Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka2354

Czy powinnam się pogniewać?

Polecane posty

Gość agnieszka2354

Witam chcę się poradzić w jednej sprawie. A mianowicie: od pół roku mam wspaniałego faceta, jest przecudowny, dosłownie nosi mnie na rękach. Miły, szarmancki, normalnie wymarzony taki jakiego każda kobieta chciałaby mieć. Przede mną miał długoletni związek (3 lata) z taką Natalią ale się rozstali w pokoju. No i ma od długiego czasu dwie przyjaciółki z którymi teraz rzadziej utrzymje kontakt bo rozjechały się po Polsce. Ostatnio siedzimy sobie u mnie i dostał powiadomienie na Fb. Otworzył to powiadomienie a tam ta jedna "przyjaciółka" wysłala mu swoje zdjęcie na motorze. A wyżej on napisał jej takie coś " szkoda że nie przyjedziesz bo się stęskniłem". Jak to zobaczyłam zrobiło mi się strasznie przykro i łzy napłynęły mi do oczu. Udawałam ze jest wszystko ok ale nagle wybuchłam że co to ma znaczyć żeby do przyjaciółki tak pisał. Ona podobno ma narzeczonego i za dwa lata bierze ślub. On zacząl sie tlumaczyć ze jestem najwazniejsza i tak po prostu do niej napisał bo sie dobrze znają i ze kiedyś spędzali ze sobą dużo czasu zanim wyjechali i dawno jej nie widział. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Nie wiem jak sie zachowywać, nie chce wyjść na desperatkę

Gość gość
No wlasnie ciekawe czy to przyjaciolki ktore tylko lubi czy ,,przyjaciolki" ktore mu sie podobaja...Sprawdzilabym go w odpowiednim momencie...dorwalabym jego telefon i przeczytała smsy, wiadomości na FB. Możesz się ciekawych rzeczy dowiedzieć...zawsze lepiej mieć pewność czy facet cos kręci bo inaczej bedziesz się zastanawiać czy jest fair, zamartwiac...

Gość gość
Nie wierzysz w przyjaźń bez podtekstów? Ja wierzę.

Gość gość
Zamknij go najlepiej w klatce... Ależ jesteś zakompleksiona autorko.

Gość gość
Gazem mu psiknij w oczy i nakrzycz za każdym razem gdy się oglądnie za inną, możesz go też podrapać po twarzy :-) ...i chodź za nim, śledź