Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie osobiście kogoś sławnego?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja znam tylko jednego doktorka , wchodzącego celebrytę, kreującego się na super herosa, prywatnie chama. A wy?

Gość gość
A co to za jeden?

Gość gość
znaną piosenkarkę,po 50,zwykła jest,choc ma swoje fanaberie,ale bardzo serdeczna i życzliwa ,raczej nie gwiazdorzy

Gość gość
A możecie zdradzić choć imię tych osób?

Gość gość
Moja sis znała ze szkoły slynnego tancerza -celebrytę .Cham megaloman cwaniak i narcyz . Pazerny na hajs, mistrz w interesikach . Na plus -przebiegły i raczej ponadprzecietnie inteligentny . Zimny i wyrachowany, prywatnie by cię zdradził za 50 pln .

Gość gość
A czy możecie napisać kto to?

Gość gość
Czy ten tancerz to maserak? ?

Gość gość
Takie pitu pitu co to jakaś tajemnica za znacie człowieka? Trudno napisać kto to jest ? Np rodowicz despotka w pracy jest, steczkowska zawsze sie wygina bo świadoma jest swojej zgrabnosci i zawsze robi z tego halo, gurniak wcale nie jest taka świrnięta, ibisz to super gość, a grabowski ma branie -:)

Gość gość
Nie oczekujcie że ludzie będą pisać "jestem koleżanką Ibisza z liceum" bo łatwo taką osobę wyśledzić, celebryta może sobie nie życzyć rozpowiadania sekretów z przeszłości itp. Lepiej na luzie powymieniać się wspomnieniami, bardziej gorliwi domyślą się o kogo chodzi.

Gość gość
Znam, teraz jest dosyć sławnym aktorem. Spotykaliśmy się kiedyś, w czasach kiedy jeszcze pracował jako kelner i chodził piechotą bo go nie było stać na metro. Zawsze był cwany, umiał się ułożyć i wiedział czyją dupę lizać, żeby mu było łatwiej. Zostawił mnie jak dostał pierwszą rólkę w filmie, bo nie byłam odpowiednio reprezentacyjna dla kogoś "na jego poziomie". Minęło prawie 15 lat od tego momentu, a nie dalej to śmieszy, bo nikt poza mną nie potrafi z nim wytrzymać po dziś dzień i żadne pieniądze tego nie zmienią, najwidoczniej.

Gość gość
Ciekawe historie. Piszcie nazwiska Przecież oni tu nie wejdą czytac

Gość gość
2,17 piszesz o Pawle Wilczaku?

Gość gość
Nie. Paweł Wilczak ma żonę od 10 lat i dwoje dzieci. A ten, piękny czterdziestoletni, nie ma nawet dziewczyny. I w sumie nigdy nie miał przez dłużej niż 3 miesiące, od naszego zerwania.

Gość gość
Ja znam np.Huberta Urbańskiego, ale to na zasadzie jednostonnej tzn. On na ulicy by mnie nie poznał :-) Spotkaliśmy się kilka razy w pracy. Miły, grzeczny tyle.

Gość gość
02:17 Piotr Adamczyk, a Ty jesteś Magda Gesler :P?

Gość gość
Piotr Adamczyk też miał żonę :D

Gość gość
W czym grał?

Gość gość
Ja znam Ciachorowskiego ale czy on sławny to niewiem w M jak miłość teraz gra to pewnie fanki emki wiedzą który to .

Gość gość
Ja znam jedną taką prezenterkę co to jest teraz z facetem (piosenkarz) z odzysku. Bardzo zapatrzona w siebie, zadzierająca nosa. Poza tym jeszcze jedną piosenkarkę, która się zapiera, że nie zmieniła nazwiska na potrzeby sceniczne, co jest kłamstwem bo w liceum miała inne, ale wstydziła się, że brzmi niezbyt atrakcyjnie:D

Gość gość
Piotr Adamczyk był w związku z Magdą G. z głodu.

Gość gość
serio Adamczyk i Magda?

Gość gość
Serio :D Jak był biedny, młody i chudy.

Gość gość
15:51 Dobre :D

Gość gość
Ja znam pewną pogodynke ale jest też prowadzącą. Jestem z tej samej wiochy co ona ale wyjechała z kasiastym mężem do Warszawy i teraz jest ą ę :D

Gość gość
Znam pewnego telewizyjnego celebrytę. Bardzo ciekawy przykład tego jak różne osoby znają widzowie i znajomi/rodzina. Prywatnie jest oczywiście świetnym kolegą, bardzo dba o rodziców, ale to z kim się spotyka mogłoby bardzo zaważyć na jego karierze i dlatego to ukrywa - tak samo otoczenie i współpracownicy. To co o jego życiu prywatnym pokazuje telewizja i gazety plotkarskie to historie stworzone przez agencję PR której sporo płacił za kreowanie wizerunku. Generalnie w świecie polskiego showbiznesu coś takiego jak podstawione dziewczyny/partnerzy to nic dziwnego za odpowiednie pieniądze, to smutne ale czasem prawdziwe partnerki-szare myszki muszą znosić widok chłopaka cmokającego na ściankach inną związaną kontraktem panienkę żeby jego kariera mogła się kręcić.

Gość gość
Ja znam Edyte Górniak. Sprzatalam kiedys u niej przez pare lat. Jeszcze za czasow jak byli małżeństwem z Darkiem.

Gość gość
Znam ze szkoły pewna Magdę która gra w gniocie telewizyjnym w "serialu" pokroju "dlaczego ja" i inne s**ty. Dziewczyna próbowała wszystkiego by byc gwiazda, parcie na szkiełko miała zawsze. Cos tam niby śpiewała ale do x factora nie wzięli. Gdzies tam koncertowała ale w Pcimciu dolnym z niszowym zespołem. Nawet do ugotowanych poszła zeby zaistnieć. Coz... A tak to sympatyczna dziewczyna ale przeciętna.

Gość gość
A ja znam mojego męża :)

Gość gość
Znam dużo celebrytów m.in. Bracia M, Maryla R, Dorota R, Michal Ż, Sebastian K, Marek K, Aneta Z, Małgorzata K, Violetta K itd.