Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Ciesz się że masz słabych atakujących, dlatego Cię on tyle broni przed nimi Czy ja wiem, to chyba jednak nie o to w tym chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 418 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Skądś się wzięły, nie z powietrza, coś tam rzucołeś dla uwagi, teraz też widzę że tak robisz pisząc że lepiej ocenisz piersi moje (ubranej kobiety) niż rozebranej, masakra, byle się coś działo, byle ktoś coś wysnuł jak mu pasuje. Wszyscy czworo to lubicie "EMSL show": Ela, Malowany, Salowa i Leżak. Ja mogę to rozwinąć, ale nie wiem czy tego chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Ale ty rzekomo raz w tygodniu uprawiasz seks więc to nie powinien być problem finansowy dla faceta blisko 40. Ale jednak jest bo nigdy nie pracowałem a muszę się utrzymać i kupować rtv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu Nie był by ale straciłem cwierc miliona głównie od giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nie zrozumiałaś, to trudno. Z symaptii do ciebie, nie będę tego rozwijał. Gdyby ta sympatia była to byś nie wyskoczył z doornym tekstem że trudniej Ci ocenić gołe piersi nudesiary , niż moje. Myśl zanim coś piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ja mogę to rozwinąć, ale nie wiem czy tego chcesz. Ja mogę to zwinąć 1 zdaniem ale Ty zacznij bo mnie ciekawi co wymyślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Skądś się wzięły, nie z powietrza, coś tam rzucołeś dla uwagi, teraz też widzę że tak robisz pisząc że lepiej ocenisz piersi moje (ubranej kobiety) niż rozebranej, masakra, byle się coś działo, byle ktoś coś wysnuł jak mu pasuje. Wszyscy czworo to lubicie "EMSL show": Ela, Malowany, Salowa i Leżak. Musisz kiedyś wybrać czy bardziej liczy się opinia na forum dyskusyjne czy real. Ja się nie wstydzilem że prostytutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Pył na wietrze napisał: Jak można snuć takie brudne insynuacje jako żer dla plotkarzy? Bardzo menzkie. Insynuacje? Nie powiedziałbym. Łatało tu swego czasu foto całkiem dużych, średnio zwisających tzytzków, w miękkim, materiałowym staniku o odcieniu "świętej" bieli, pasującym akurat do 40-letniej dewotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Skądś się wzięły, nie z powietrza, coś tam rzucołeś dla uwagi, teraz też widzę że tak robisz pisząc że lepiej ocenisz piersi moje (ubranej kobiety) niż rozebranej, masakra, byle się coś działo, byle ktoś coś wysnuł jak mu pasuje. Wszyscy czworo to lubicie "EMSL show": Ela, Malowany, Salowa i Leżak. Salową proszę wykreślić, ona jest z doskoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Salową proszę wykreślić, ona jest z doskoku. Nie zazdraszczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Ale jednak jest bo nigdy nie pracowałem a muszę się utrzymać i kupować rtv Może najwyższa pora to zmienić i w końcu iść do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Gdyby ta sympatia była to byś nie wyskoczył z doornym tekstem że trudniej Ci ocenić gołe piersi nudesiary , niż moje. Myśl zanim coś piszesz. Ty nudesiara lepiej zapieprzaj się wyspowiadac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, Fifofa napisał: Iskra ty jesteś wolna, ryzykuje tylko ten co się zgadza. Zawsze po wszystkim możesz powiedzieć fajnie było ale się skończyło. Żonaty jak bardzo kocha, to się rozwiedzie, jak coś będzie nie tak ryzyk fizyk. Uda się nie uda. Leżaczek lepszy mężczyzną i wyjdzie gdzieś oprócz hipermarket. Nigdy żonaty facet nie zostawi żony i dzieci. Nie każdy jest Marcinkiewiczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Ty nudesiara lepiej zapieprzaj się wyspowiadac. Chodzę co miesiąc, a Ty kiedy byłaś ostatnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Może najwyższa pora to zmienić i w końcu iść do pracy? Chooj mi da praca jak ja mam cwierc banki do odrobienia a jeszcze chce być na plusie za lata 2021-2025+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Mam pieniędzy tak napisał: Musisz kiedyś wybrać czy bardziej liczy się opinia na forum dyskusyjne czy real. Ja się nie wstydzilem że prostytutka. Twoja znajomość wstydu jest równie głęboka jak kałuża na Saharze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 84 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy żonaty facet nie zostawi żony i dzieci. Nie każdy jest Marcinkiewiczem. Mało widziałas jak seksu niema a będzie dobrze ujeżdżać. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Srelcia napisał: Salową proszę wykreślić, ona jest z doskoku. Czemu nie idziesz z dziećmi na spacer, tylko cały czas na telefonie szczerząc zęby? Dzieci pewnie też telefony i grają, a gach w knajpie 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Chodzę co miesiąc, a Ty kiedy byłaś ostatnio? Ja bylam przed komunią ostatni raz, jestem niewierząca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 162 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nigdy żonaty facet nie zostawi żony i dzieci. Nie każdy jest Marcinkiewiczem. Marcinkiewicz niedawno w wywiadzie stwierdził że obnosił sie z isabel po mediach bo był zamulony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 267 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czemu nie idziesz z dziećmi na spacer, tylko cały czas na telefonie szczerząc zęby? Dzieci pewnie też telefony i grają, a gach w knajpie 🫤 Ale ty tu też siedzisz od rana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Ja bylam przed komunią ostatni raz, jestem niewierząca Bóg jest czy wierzy ktoś, czy nie. Może kiedyś wrócisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Co ja wiem o życiu napisał: No ludzie mają mieszkania i łóżka oraz normalne warunki by uprawiać ten seks w domu nawet codziennie gdy mają taką ochotę. Najgorzej podobno w bloku, kiedy chcesz krzyczeć, a tu w lecie okno otwarte, a obok sąsiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Pył na wietrze napisał: Skądś się wzięły, nie z powietrza, coś tam rzucołeś dla uwagi, teraz też widzę że tak robisz pisząc że lepiej ocenisz piersi moje (ubranej kobiety) niż rozebranej, masakra, byle się coś działo, byle ktoś coś wysnuł jak mu pasuje. Wszyscy czworo to lubicie "EMSL show": Ela, Malowany, Salowa i Leżak. Wiem co czytałem zrobisz jak uważasz tyle przecież kandydatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Ja mogę to rozwinąć, ale nie wiem czy tego chcesz. Dajesz. Bo mam robotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 9 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale ty tu też siedzisz od rana. Bo lubię i mogę. Zabronisz mi? Ty też siedzisz od rana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Ja bylam przed komunią ostatni raz, jestem niewierząca To tak jak ja Jestem niewierzaca nikt tu nie kupi, masz fobie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Mam pieniędzy tak napisał: Wiem co czytałem zrobisz jak uważasz tyle przecież kandydatów Co pisał o moich fotkach dokładnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu Elka to chyba blok obok się bujala no ni ma bata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 21 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Co pisał o moich fotkach dokładnie? A myślisz że pamiętam raczej widziałem twoje potwierdzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach