Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takim razie moge go zdradzac? Co to znaczy?

Polecane posty

Gość gość

Maz powiedzial mi ze jest tak zajety ze nie ma czasu na seks. I nie ma nic przeciw jak znajde sobie kogos zastepczego. Co to znaczy?

Gość gość
Smieszne bardzo no na seks tez trzeba byc przygotowanym a jak sie jest zmeczonym to jaki jest seks ?

Gość gość
Kup sobie wibrator na przeczekanie. Może na urlopie przyjdzie mu chęć:P

Gość gość
Mężczyzna mówi prosto i na temat to co myśli. Nie rozkminiaj co autor miał na myśli, nie ma tam ukrytych rzeczy. Masz przyzwolenie na kochanką i tyle.

Gość gość
Zazdrosc o sex występuje u niedoświadczonych osób które miały mało partnerów i są w związkach od zawsze, lub o pruderyjnym katolickim wychowaniu. Jeśli człowiek jest otwarty traktuje sex jak - idź na wycieczkę że znajomymi ja jestem zmęczony i baw się dobrze. Ewentualnie kręci go ze sypiasz z innymi, wtedy Wasz sex się też poprawi.

Gość gość
11.58 nie rozumiesz istoty małżeństwa, a autorytatywnie komentujesz, że ho, ho. Poza tym kiepskie prowo gimbazowej kafeterii.

Gość gość
Rozumiem istotę małżeństwa a definicje zdrady ustalamy w związku sami. Dla jednych zdradą będzie pójście z kimś innym na sylwestra, dla innych zdradą będzie zakochanie się w innej osobie, wolę jak moja partnerka bzykanie się z innym bo ma taki kaprys a ze mną się kocha niż by miała być zakochana w koledze z pracy i podczas sexu myślała o nim. A to przecież wg większości nie zdradą.

Gość gość
Seks z innym nie musi wcale oznaczać zdrady, kocha się sercem daną osobę a seks to tylko relaks i przyjemność fizyczna.

Gość gość
Tak zdradzaj go :D Tylko upewnij sie że go czymś później zarazisz żeby mu się nie nudziło w pracy :D