Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ninawieczorem

Angielski i jaki jeszcze język?

Polecane posty

Hejka :) Planuję w wakacje podszkolić angielski, a po wakacjach, kiedy zacznę studia, pójść do szkoły językowej. No i zastanawiam się czy nie zaczać od razu jakiegoś innego języka. Co sądzicie?

Gość LindaBiała
Myślę, że to fajna opcja ;) A o jakim innym języku myślisz?

No właśnie zastanawiam się nad tym… Mieszkam w Warszawie, więc z wyborem nie powinno być problemu, ale nie wiem czy wybrać szwedzki czy hiszpański.

Gość LindaBiała
O! Niezły rozstrzał ;) Powiem tak, ja uczyłam się szwedzkiego, angielski znam perfekcyjnie. Ale na niejednej rozmowie kwalifikacyjnej to o ten szwedzki pytają. No i nauka to rozwój dla Ciebie, więc uwazam, że to świetny pomysł.

Hm… No jeszcze nie wiem, czy zdecyduję się na szwedzki czy hiszpański. A w jakiej szkole się uczyłaś czy sama?

Gość LindaBiała
Chodziłam do szkoły empiku. I na angielski i na szwedzki. Cieszę się, że tam trafiłam, bo spędziłam u nich trzy lata owocnej nauki. Teraz już nie mieszkam w Polsce, więc jak widać nauka nie poszła w las ;)

Ja jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole http://lincoln.edu.pl/. Ukończyłam u nich kurs z języka angielskiego a w najbliższym czasie wybieram się na kurs włoskiego. Planuję podróż do Włoch na dłużej i muszę opanować ten język a w tej szkole będzie to możliwe.

Gość malinowasowa
Jestem podobnego zdania co LindaBiała. Uczyłam się tu nie tylko angielskiego, ale hiszpańskiego i włoskiego. Wszystko to były intensywne kursy przed wakacjami, bo potrzebowałam ich do wyjazdów do pracy.

Gość larjsa
Ja po dwóch latach nauki w empik school nie zmienialabym szkoły, więc myślę, że Tobie tu się również spodoba :)