Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka skopała własne dziecko, policja ją tylko pouczyła. Film.

Polecane posty

Gość gość

Przechodzień nagrywał i nie pomógł dziecku! Teraz to nawet jak dziecko ktoś kopie, to nikt nie po może, tylko każdy nagrywa film na fejsa :( Przecież każdy kto to widział, od razu powinien ją powstrzymać, a potem złożyć zeznania na policji jako świadek, a nie nagrywać! A policja też dobra -tylko pouczenie. I co, nie można nic z tym dalej zrobić? Może ktoś ma namiary na jakąś sensowną organizacje pomagającą dzieciom, może trzeba maile do nich wysyłać, niech coś zrobią! Przecież w domu ona nie lepiej to dziecko traktuje, skoro na ulicy skopała! Straszne. http://fantube.pl/okrutna-matka/

Gość gość
*pomoże

Gość gość
dobrze,że życie jest krótkie

Gość gość
Obejrzałam kilka razy i nie mogę oprzeć się wrażeniu że to jest lalka a nie dziecko. Jeśli się mylę to powinni tą babę odstrzelić.

Gość gość
To jest dziecko, tylko się nie broni. Tak myślę. Gdzie można by tą sprawę poruszyć, żeby ktoś się zajął tą rodziną, gdzie wysyłać maile?

Gość gość
Na pewno dziecko, rusza się.

Gość gość
Straszne.Co za człowiek choć w tym przypadku to za duże słowo.Wstrzasnelo mną to bardzo.Biedne dziecko.

Gość gość
To nie jest dziecko. To lalka które idealnie naśladuje niemowlę, gówniarze dostają je by się uczyć co znaczy macierzyństwo.

Gość gość
To lalka. :)

Gość gość
Niemowlęta odruchowo zaciskają piąstki, to jest lalka. Co niemowlę robiłoby na schodach?

Gość gość
Lalka w filmiku, którego dotyczy temat. A Ty tak wyszukujesz takie filmy bo co? Podnieca Cię to??

Gość gość
Wrzuciłam, bo zadałam konkretne pytanie: gdzie coś takiego mogę zgłosić drogą mailową, aby zajęto się sprawą -czy jest jakaś organizacja, która się tym zajmie. Wrzuciłam w nadziei, że ktoś coś więcej wie. Wstrząsnęło mną to bardzo mocno. To jest dziecko, nie lalka. A co robi na schodach? Próbuje wejść. To nie jest niemowlę, to malutkie dziecko. Tzn, że jak się coś dzieje, to ma się tego nie nagłaśniać? Powinno się nagłaśniać.

Gość gość
Ludzie rozsyłają ten film na fb, a ja chcę wiedzieć komu to zgłosić, skoro policja olała sprawę.

Gość gość
Popieram w obronie maluczkich

Gość gość
ale rękę ma cały czas otwartą po takim kopnięciu w jamie brzusznej na bank krwotok nie wierzę, że tak na ulicy to możliwe poza tym ręka jakaś taka ciemna, a matka biała