Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaaxd

zakochałam się starszym żonatym mężczyźnie...:(

Polecane posty

Gość majkaaxd

Zakochałam się w żonatym mężczyźnie...w dodatku 12 lat starszym od siebie...wiem że to głupie i nie powinno się wogóle wydarzyć, ale stało się.... on jest sportowcem w drużynie której jestem psychologiem..spędzam z nimi dużo czasu, treningi mecze...w pewnym momencie zauwazylam ze ciagnie mnie do niego a go do mnie...nalega by przytuac sie w szatni gdy jestesmy szatni, nalega na spotkanie sam na sam.....a ja nadal nie potrafię zapomnieć że na niego czeka żona w domu..:(:(:( pomóżcie...

Gość gość
taa psycholog z nickiem "xd" który nie wie jak poradzić sobie z zauroczeniem. marne prowo

Gość gość
szewc też bez butów chodzi

Gość gość
bez przesady, sama jestem psychologiem i w zyciu nie pozwalam sobie na kierowanie uczuciami w pracy :o

Gość majkaaxd
ja też zawsze uczucia chowałam w kieszeń. zawsze tłumaczyłam sobie że trzeba być profesjonalistą aż w końcu mnie dopadło...

Gość gość
sorry, za bezpośredniość, ale psycholog z ciebie jak z koziej doopy trąba. myslisz, ze ja sie wiele razy nie zakochiwałam w pacjencie? dopadło to i mnie, ale na litosc boską masz rozum, nie jestes psem zeby sie popedem kierować. powinnaś wyleciec z zawodu jesli to nie prowokacja...