Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joosiay

Dlaczego tak jest??

Polecane posty

Gość Joosiay

Spotkałam sie z znajomym i najpierw było trochę sztywno ale później sie rozkręciło i poszliśmy na łąki i zaczął mnie łaskotać, popychać i chciał abym ja tez go popychała i sie naśmiewał ze mnie ale tak na żarty a później napisał czy na coś dzisiaj liczyłam, robił to zebym sie wyluzowała czy co bo na początku praktycznie nic nie mówiłam no i o co może mu chodzić że napisał czy na cos liczyłam? A no i ja go popchnęłam i później tak z zaskoczenia wziął mnie na ręce tak przez ramię i chodził tak zemną jakaś minutę a potem mnie puścił bo mu kazałam .Ale teraz zaproponowałam spotkanie to odmówił no i on nie pisze dopóki ja nie zacznę.Przeważnie to piszę pierwsza. Czemu tak jest? No i czemu odmówił spotkania.

Gość gość
nie wiem czemu

Gość gość
Po co zakladasz taki sam wątek? Oczekujesz ze ludzie Ci napisza ze jest wielce w Tobie zakochany? Nie jest

Gość gość
Haha dobra to ja dziękuję za taką pomoc XD ja czuję że jest inaczej chociaż wiem że miłość to na pewno nie jest ale wiem że chce aby było coś więcej

Gość gość
problem 10 latki :D

Gość gość
Dziecinna jesteś...malo wiesz jeszcze o facetach. Nie wszystkie umizgi, podryw prowadzą do związku. Niektórzy faceci tak właśnie podkrecaja sobie ego, czują się dowartosciowani gdy widza ze dziewczyna na nich leci, czasem pochwala się tym kumplom ;). Ten ,,Twój" pewnie właśnie sprawdza czy na niego lecisz. Nie pisz pierwsza i nie narzucają się, takich kolezaneczek ja Ty może mieć kilka. Zdystansuj się i zobacz czy on będzie zabiegał o kontakt.

Gość gość
Nie wiem ile masz lat, ale trochę godności i szacunku dla samej siebie. To facet ma się uganiać za Tobą, a nie odwrotnie, także nie pisz pierwsza będzie chciał kontynuować znajomość to się odezwie.

Gość gość
A co z jego godnością?

Gość gość
Facet z definicji nie ma godności :P

Gość Joasiay
Już mówiłam że piszę z nim i spotykam dla przygody a nie jakieś poważne związki XD także spokojnie