Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spaliłam się na solarium!

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Otóż byłam w sobotę na 5 minut na leżącym solarium, trochę zbrązowiałam, ale na wieczór pojawiły się zaczerwienienia na plecach, pośladkach i udach. Następną wizytę miałam w czwartek, 5 minut zdecydowałam się na stojące. I od dzisiaj nocy jest koszmar. Obudziłam się o 2 w nocy (przez naprawdę zły sen ;p ) z mocnym bólem głowy, dodam, że boli mnie nadal. Wręcz "szumi". Temperatura ciała w normie. Poliki mam mocno, naprawdę mocno czerwone i twarz mnie szczypie (ciało praktycznie w ogóle). Aż ciarki przechodzą! Czy Alantan na twarz może być? Cokolwiek to da? :/

Gość gość
Trzeba było iść na 20 minut, i wylądować z poparzeniami w szpitalu. k***a mać ludzie do czego was doprowadza ten kult piękna. Ganiacie po 8 godzinach pracy na siłownie pocicie się tam, potem basen solarium, jeszcze k***a kremy, piligni, maseczki A to wszystko po to, by podziwiali was kto? Bo przecież nie widzowie TVN czy TVP nie jesteście dziennikarzami czy aktorami Podziwiają was osiedlowe menele, i koledzy w pracy z nadwagą. Zamiast rozwoju osobistego kultywowane jest rozwój ciała. Nienaturalne starzenie sie ohyda. A potem laska z takie np 12 tyś Siewierza chce uchodzić za miss siewierza. Dramat. Solarium ci nic nie da, to jest nienaturalne, i brzydkie zaniechaj tego na przyszłość i weź się za robotę.

Gość Lampiarka
Gość wyżej ma trochę racji, to nie jest normalne to co się dzieje, dziewczyny po 30 stce ciągle zachowują się i wyglądają jak 18 latki. Ani w głowie nie mają założenia rodziny wychowania dzieci. Pracować też im sie nie chce każdy by chciał być menagerem albo kierownikiem. Trochę słabo autorko, solarium jest dla naprawde prymitywnych ludzi

Gość gość
"Podziwiają was osiedlowe menele, i koledzy w pracy z nadwagą" To się pośmialim :D Widzę, że forum zeszło całkowicie na psy :D Aż mi się nie chce tłumaczyć, ALE MOŻE komuś trochę w tej pustej głowie rozjaśni :D Pisanie, że chodzenie na siłownie to debilizm? Aż naprawdę nie mogę uwierzyć w Pana/Pani głupotę :) Dbanie o siebie to super sprawa, aktywny tryb życia. Solarium to mały dodatek, kto powiedział że chcę zrobić z siebie Panią Karynę? Pójście 4 razy na solarium to żaden grzech :) Ahh, Ci ludzie :)

Gość gość
"Solarium ci nic nie da, to jest nienaturalne, i brzydkie zaniechaj tego na przyszłość i weź się za robotę." Ale przecież komuś się jednak może podobać? :) "to nie jest normalne to co się dzieje, dziewczyny po 30 stce ciągle zachowują się i wyglądają jak 18 latki. Pracować też im sie nie chce każdy by chciał być menagerem albo kierownikiem. Trochę słabo autorko, solarium jest dla naprawde prymitywnych ludzi" Ależ do zakładania rodziny brakuje mi jeszcze wielu lat. Ciągle się uczę. Więc prymitywna jest pańska wypowiedź :D

Gość gość
Kult pseudo piękna zbiera żniwo:-O

Gość gość
To dopiero początek. Przygotuj się, że za parę lat będziesz mieć nowotwór skóry.