Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perła 1101

Leworęczność

Polecane posty

Hej , mam 22 lata i jestem najmłodsza w całej rodzinie.Gdy miałam 3lata okazało się że jestem leworęczna. Mój kuzyn który był na studiach , poinformował moich rodziców z czym to jest związane .Od tego momentu zaczęło się piekło w moim życiu. Trzeba było pokazać mi że jestem gorsza , mniej inteligentna.Moja siostra była traktowana ok ,zero krytyki , kupno kubka to pięć minut pochwał w wieku 23lat .Cioci każdy powód był dobry , ja byłam wszystkiemu winna ,nie mogłam normalnie się pobawić. Mama najpierw mi zabraniala wyjazdu ,wyjścia z koleżankami więc nie miałam ani jednej .Później z tekstem ,,idź do Mileny,,.Jestem emocjonalnym wrakiem , a moja siostra studiuje na dwóch kierunkach.W dodatku zadluyla mieszknie , kredyt w banku ,nic nie robi z tym.Ja z pensji taty mam wszystko spłacać (najniższa krajowa)Bank zablokował mamie możliwość kredytu.Mamam nadal mnie krytykuje a moja siostra robi zakupy itp.

Gość gośćmańkut
Przecież leworęczni są inteligentniejsi i zdolniejsi, półkule mózgu obie są dobrze rozwinięte. Lepiej niz u praworecznych, ponadto wg naukowców to praworecznosc jest genetyczną mutacją. Poczytaj...

Tak są inteligetniejsi .Ale gdy pijany ojciec wracał do domu , matka wolała nas żebyśmy zobaczyły jak się nad nim znęca. Gdy byłam nastolatką to ojciec robił nocne burdy i sprowadzał kolegów. Byłam przez rodziców i rodzinę dreczona psychicznie i fizycznie. Teraz idź do pracy ;słowa matki.