Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tola329

Czuje sie jak wlasnosc chorobliwie zazdrosnego ex

Polecane posty

Gość Tola329

Hej, mam problem. Bylam z chlopakiem prawie 3 lata. Na poczatku bylo w porzadku po okolo roku zaczely sie wyzwiska, byl nawet agresywny . Zaczal sprawdzac mojego fb, na tel. Mial moje haslo i bywalo tak ze on odczytywal pierwszy wiadomisci i robil mi awanture. Nie moglam pisac z kolezanka bo on wszystko czytal, nie mialam ani odrobiny prywatnosci. Rozstalismy sie na chwile. Wrocilam do niego i u niego zamieszkalam. On obiecal ze sie zmieni, ze nie podniesie na mnie wiecej reki, ale bylo jeszcze gorzej. Rozmawialam z kolezanka przez tel to byla awantura, nie moglam wyjsc z domu, nocowac u mamy, wszystkich znajomych stracilam, rownierz dobrego przyjaciela. Blokowal mi znajomych na fb. Wmawial mi ze sie puszczam, ze mam kochanka. A to wszystko dlatego ze nie chcialam z nim spac, tak szczerze mowiac nie chcialam tego robic ze strachu. Balam sie go, musialam sie zmuszac a kazda proba konczyla sie bolem. Wyzywal sie na mnie przez prace. Byl kilkanascie razy gorszy niz wczesniej. Rozstalismy sie. Wrocilam do domu, odzylam. W miedzy czasie poznalam kogos, niestety szybko sie rozsypalo. Potrzebowalam uczuc itd chcialam zeby mnie ktos pocieszyl, wtedy pojawil sie moj byly, zalowal, powiedzial ze mozemy sie przyjaznic. Teraz on chce na sile do mnie wrocic z jednej strony sie stara jest kochany ale z drugiej, wyjde z kolezanka juz ida teksty ze bede nie wiadomo co robila z kolegami. Nie umiem sie dogadywac z dziewczynami tak jak z chlopakami wiec odnowilam z niektorymi kontakt a on juz ze sypiam z nimi itd. Twierdzi ze jak jestem sama w domu a on nie moze do mnie przyjsc to ktos do mnie przychodzi. Siedze i kolegi czy kolezanki to dzwoni tak dlugo az nie odbiore. Ostatnio wibracje mialam wylaczone. Dzwonil 43 razy. Nie moge mu rowniez nie odpisywac bo mnie obraza. Sprawdza moja lokalizacje. To cos ze mna jest nie tak czy z nim? Bo ja juz na prawde nie daje rady :/

Gość gość
Odejdź od tego pajaca i potem jak dalej będzie Cie prześladował to zgłoś na policje

Gość Tola329
Odeszla bym tylko jest jeszcze taki problem, jak sie rozstalismy to on sie zalamal. A wiem, ze jesli od niego odejde to on zrobi cos sobie. Ale nie chce tez sie z nim meczyc.

Gość gość
up