Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

168 cm wzrostu czy mam szanse na miłość?

Polecane posty

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te skuhwysyny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

Gość gość zza miedzy
Jak laska ma w trzech słowach opisać nieatrakcyjnego mężczyznę to zawsze zaczyna od, niski, łysy, gruby. Szczęśliwie łączę wszystkie ww cechy. W związkach byłem, miłość miałem, choć nie wiem ile w tym było prawdziwej miłości. Zawsze to one mnie zostawiały. Nie ma miłości dla 168. X Dorobiłem się dzieci i są to jedyne osoby, które potrafią bezwarunkowo kochać bez względu na powierzchowność.

Gość gość
Gość 13:09 ty masz coś z głową? Sorry ale mów za siebie. W życiu bym nie tknęła araba czy murzyna gustuje tylko w białych i dobrze mi z tym.

Gość gość
Jak laska ma w trzech słowach opisać nieatrakcyjnego mężczyznę to zawsze zaczyna od, niski, łysy, gruby. X Łysy? Niee :D jak facet jest zaniedbany,ma zakola to owszem...Alelysa główka jest ok.

Gość gość
Ja też araba czy Murzyna bym nie tknela chyba ze po ciemku i z klamra na nosie :D Wolę Niemca czy np amerykanina, Polaka niet. Polacy są najbrzydsi z białej rasy.

Gość gość
tutaj wypowiada sie najnizszy sort klasy spolecznej, nie bierz tak do siebie znam goscia 160 albo moze 1cm mniej wiecej wzrostu i to czlowiek ktorego naprawde kocha wielu ludzi, ma zone dzieci. Robi miedzynarodowa kariere. wiec to nie tak jak tu mowia

Gość gość
:P

Gość gość
Aha, czyli niski może jeszcze być ale łysiejący to już nie? Prostaki, na łysienie ma się taki sam wpływ jak na wzrost, czyli ŻADEN. Ale czego oczekiwać po Polaczkach, jeszcze z kafeterii.