Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gadanie księdza mnie osłabia

Polecane posty

Gość gość

Typowy ksiądz gada tak: Czasu przed telewizorem nie liczymy, czasu na spotkania z koleżankami nie liczymy a panu Bogu to już tego czasu żałujemy... -No co za bzduryy! Ja cały czas myślę o panu Bogu Bez przerwy! Do kościoła nie chodzę, do spowiedzi nie chodzę, ale jak coś robię dobrze, myślę o Bogu i jemu dziękuję że jest ze mną i proszę by zawsze był bo on jest dla mnie a ja chce dla niego. W ten sposób staję się lepszym człowiekiem i dostaję przepustkę do lepszego życia. Po co ludzie wierzą w takie bzdury?

Gość gość
Do kościóła nie chodzisz, komuni nie przyjmujesz i nazywasz się wierzącym? Bez tego jesteś jak mała gazeta na sawannie a wokoło same lwy czekające z cieknaca ślinka i ino patrzeć a będziesz ich pożywieniem. Weź się obudź w końcu i przejrzyj na oczy...

Gość gość
ja jestem połączona ze żródłem z którego pochodzę,księża i inne religie nie są mi potrzebne :-) masz racje autorko ,oni by tylko pouczali a prawda jest taka że człowiek nie potrzebuje władzy innego człowieka nad sobą

Gość gość
jedynie prymityw potrzebuje narzuconych ram bo sam w sobie nie ma mądrości i musi mieć określone granice które będzie przestrzegać bo sam z siebie tylko by szkodził innym