Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałem się w dużo młodszej

Polecane posty

Gość gość

Byłem przez 15 lat z żoną polka i układało nam się nieźle ale poznałem młodą sprzataczke z Białorusi , nastye - straciłem dla niej głowę jest zupełnie inna niż moja wredna żona , która jest klotliwa ocenia innych nie umie gotować , nastya jest bardzo kochana , umie gotować śpiewać i jest dużo młodsza , nie tak oslchla jak moja żona której się już w głowie przewrocilo

Gość gość
No bo często się takiej zonce wydaje ze jest na ugruntowanej pozycji a prawda jest taka ze nawet po ślubie trzeba się starać

Gość gość
Młode Polki sa jeszcze ok ale z wiekiem im się zaczyna walić pod kopułą i zaczynają się z nich robić materialisti i jedze , które mają tylko wymagania , mam dużo starszego brata i jego żona z roku na rok robi się coraz gorsza teraz się już nawet nie kryje z tym ze jest wredna

Gość gość
Czy związek z 16 lat młodsza bialorusinka ma sens ? Poradzcie coś

Gość gość
Dodam że moja żona to koszmar , jak była młoda to była fajna miła ale z wiekiem jest coraz gorsza , obiecywala dziecko a teraz się wykręca , a z nastya mógłbym jeszcze sobie ułożyć życie

Gość gość
Skoro ta żona serio Cię oklamala to nie ma podstaw żeby z nią być , powiedz coś więcej na temat tej dziewczyny ?

Gość gość
Napiszę ci coś ja mam obecnie 11 lat młodszą partnerkę od dwóch lat w związku i mam teraz 32 lata więc stary nie jestem a na swój wiek nie wyglądam ona za to wygląda poważniej i każdy się dziwi że taka różnica między nami bo dają nam max 5 lat Polki jędze się robią to fakt dlatego że Polacy z wiekiem robią się p**dowaci kobieta przede wszystkim nie może o facecie wiedzieć wszystkiego musisz ją zaskakiwać pozytywnie oczywiście i ona musi znać swoje miejsce jak trzeba to facet musi być nieugięty i stać na swoim bo jak kobieta zacznie decydować o wszystkim a przede wszystkim o tobie to już kaplica baby mają się słuchać mężczyzn nie na odwrót bo wtedy ta władza uderza im do głowy robią się despotyczne z tą bialorusinka to sobię odpuść ruskopodobni mają wpajana nienawiśc do Polaków będzie miła dla cb a w głowie będzie mieć swoje tak jak muslim do niewiernego znajomy ożenił się z Ukrainką a ta s**********a do UK jak tylko obywatelstwo dostała

Gość gość
Czyli odradzacie bialorusinke bo ucieknie ? A jak jej dam wszystko i będę dla niej dobry ? Mam dość mojej popapranej żony

Gość gość
Właśnie już od dawna myślałem żeby Sonia znalesc jakaś młoda miła na wschodzie albo na zabitej dechami wsi gdzie jest bida, może taka by lepiej doceniła

Gość gość
Żona wie o tym ze wasza sprzataczka się do ciebie zaleca albo Ty do niej ?

Gość gość
Żona nie wie , z resztą jej nic nie interesuje ciągle się tylko drze że za mało zarabiam a sama nie pracuje

Gość gość
0/10 ile razy jeszcze napiszesz o tych pięknych sprzątaczkach z Białorusi?

Gość gość
To mój pierwszy temat , widocznie jesteś też wredna żona po 35 roku życia która zgorzkniala, mam dylemat moralny i szukam pomocy a nie oceny