Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiego kraju kobiety sa najpiękniejsze i dlaczego są to Rosjanki?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gośćvitaliann
Tak, Rosjanki. Bo mają naturalna urodę i nie są zakompleksionymi szmatami uważającymi się za ósmy cud świata tak jak tępe i zarozumiałe Polki 🖐️

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te s*******ny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

Gość gość
14:04 Wez juz nie spamuj i nie powielaj sie.

Gość gość
Rosjanki nie sa skromne w niemczech maja opinie puszczalskich i lecących na kasę a Polki miłych i rodzinnych , tak to jest jak się gada bzdury a się nie zna osobiście nie pozdrawiam

Gość gość
Powiedz to mojemu koledze grekowi który był z Rosjanka w niemczech najpierw go zdradziła a później jak jej wybaczyl to ona specjalnie flirtowala z innymi żeby go wkurzyc a na koniec jak jakaś koleżanka do niego napisała to złamała mu nos pięścią jak spał , Ty nawet nie wiesz idioto jakie patologiczne sa rosjanki

Gość gość
Ps ta naturalnoscia to tak pojechales ze się dusze ze śmiechu nie ma bardziej wymalowanych na świecie kobiet niż rosjanki tam centymetr bejcy na twarzy to standart

Gość gość
Aha i znam jeszcze druga historię o rosjance w niemczech była w związku z rosjaninem a jak wrócił ten jej rusek do domu to się puszczala z murzynem, oczywiście dostała w łeb i za drzwi , nawet Rosjanie w niemczech polują na Polki bo się Rosjankami brzydza

Gość gość
Nie sądzę żeby rosjanki były najpiękniejsze , są poprostu najtańsze

Gość gość
Posłuchajcie pustaki. Rosjanki są piękne i dumne. Te teksty o tapeciarach i bezguściach to UKRAINKI. Podły sort bab wyrosłych z połączenia nagorszych wieśniar z nacjonalizmem spod znaku morduj wszystko co się rusza

Gość gość
Rosjanek w Polsce prawie nie ma. Wszystko to, co mówi po rosyjsku to ukrainki. W Europie rosjanki poruszają się w dzielnicach luksusu, więc nawet nie wiesz, że to one.

Gość gość
Rosjanki piękne ? Zgrabne sa ale z twarzy brzydsze od Polek a nawet niemek, różnią się tylko tym się się potwornie mocno tapetuja i latarniano ubierają

Gość gość
Rosjanki to agresory nastawione na kasę , nie dziwię się ze tego greka pobiła jak w Rosji dziewczyny regularnie się tłuką do krwi pod blokami

Gość gość
Chinki są ładne .

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny, nie dawajcie Polakom, nie dawajcie d**y Polakom. No bo co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy. A taki Murzyn albo Arab? A, to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj jak przyjeżdżają do Polski Murzyni albo Arabowie to są ludzie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam z Arabii właśnie, wykształceni, tak więc wiecie, oni mogą Wam coś zaoferować, jakiś awans cywilizacyjny, a Polacy co Wam mogą zaoferować? Podarte gacie i te ich śmierdzące mordy? A Murzyn czy Arab słuchajcie, ciała mają napięte, oni wyglądają jak dzieła Fidiasza, jak Apollini, rozumiecie? Same mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie. Jak się Arab albo Murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to, Polak to śmierdzi zaraz po umyciu, a Arab czy Murzyn zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny. Tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, bo białasy to śmiecie, dawajcie czarnym, dawajcie Arabom. Tak więc wiecie, i dzieci będą ładniejsze, i te ich zęby, i w ogóle, i siła fizyczna... przecież taki Arab czy taki Murzyn to Polaczka napie**oli i Polaczek nawet nie będzie wiedział gdzie on ma spie**alać, zniszczy białego śmiecia błyskawicznie. Ja wiem, bo sam jestem czarny, tak więc dziewczyny nie dawajcie Polakom, dawajcie tylko czarnym i Arabom, to jest po prostu przyszłość dla Was, rozumiecie? A najlepiej jakby te s*******ny białasy się na to patrzyły, to dla nich będzie taka męka, że jak ten czarny czy Arab śmie Was brać od tyłu, ale ja wiem że Wy to lubicie, dlatego dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom, dawajcie czarnym i Arabom.

Gość gość
Rosjanki to są sople lodu im się serce rusza jak pieniądze widzą

Gość gość
A kto niby powiedział ze rosjanki sa najpiękniejsze ? Chyba same rosjanki tak o sobie mówią bo ja szczerze nie słyszałam żeby ktoś się nimi jakoś specjalnie zachwycał

Gość gość
Sharapova to ma akurat urodę Niemki z ta szczena i mówię to jako mężczyzna

Gość gość
Polki. Zdecydowanie. Z wiekiem coraz bardziej doceniam i dostrzegam piękno naszych Słowianek! :)

Gość gość
Co z tego ze rosjanki sa zadbane jak mają beret zryty dużo bardziej niż Polki , nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale rosjanki sa dużo bardziej roszczeniowe od Polek , tam facet kupuję kobiecie ubrania i biżuterię

Gość gość
Hiszpanki są najpiekniejsze

Gość gość
Sam nie wiem... 1 na 10 wyglada dobrze. reszta to wstyd. w porownaniu do czeszek,litwinek, rosjanek, skandynawek, wloszek, hiszpanek. to az zal. my z tymi pasztetami musimi sie wiazac smutas.gif do cholery po 25 to wygladaja juz tragi-komicznie. niemki juz je doganiaja nawet.

Gość gość
Ukrainki, Rosjanki, ewentualnie dziewczyny z krajów skandynawskich. Polki przy nich to śmierdzące g****o no ale większość polaków też nic sobą nie reprezentuje to znalazł swój swojego

Gość gość
14:51 , gdyby więcej dziewczyn się do ciebie uśmiechało, byś pewnie inaczej to postrzegał. Polki raczej za bardzo zadufane w sobie są i zbyt wymagające. Robią wszystko, by na ciebie nie spojrzeć, by nie wyjść na zainteresowaną twoją osobą między innymi. Smutne to trochę, ale trzeba ubiegać o dziewczyny. Stąd tyle tematów prawiczków.

Gość gość
To jak Polki takie pasztety i wogole to daj im odejść do szarmanckich niemcow i Norwegów a sam sobie weź rosjanke z hivem która po wódce Cię będzie okladac po polskim ryju i będzie wysmiewala twoja polsze

Gość gość
Szkoda tylko ze tę twoje skandynawki maja Polaków za śmierdzące goofno, gdybyś tak nazwał feministyczna szwedke to by Ci z kopa zeby wywalila i nasrala na klatę

Gość gość
Lol, a polki prujące się z murzynami w uk to jest ok? :D A warszawianki pozarażane przez simona mola? :D🖐️

Gość gość
Polki są brzydkie

Gość gość
Rosjanki i ukrainki się pruja z arabami jeszcze dużo bardziej