Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka z pracy ma 44 lata i w ciazy jest.wpadla sobie...

Polecane posty

Gość gość

W tym wieku tez kobieta może zostać matka jak widać a tak się mówi ze wtedy ciężko wpaść.

Gość gość
jak sie mysli ze nieregularne miesiaczki to menopauza,bo nie ma sie podstawowej wiedzy o fizjologii,to potem lament,bo wpadka. Ale jest tez odwrotnie : planowanie niemal co do godziny,mąż-rozplodowiec pie*przy tylko w wyliczonym czasie i nic,ciąży wymarzonej nie ma...

Gość gość
To teraz wygląda że emeryturą sie jeszcze z dzieckiem podizeli ...

Gość gość
Super, dziecko ją odmłodzi :) Jak kobieta rodzi koło 40 to jakoś tak młodnieje. Może dlatego, że siłą rzeczy ma więcej ruchu, nabiera większego wigoru. Jaka radość musu tam być i zaskoczenie :) Rodzeństwo pewnie się cieszy. Fajnie :)

Gość gość
9:11 co ty pie/rd/olisz? Już to widzę ha ha.

Gość gość
Ja mam znajomą 46 lat i jest w ciąży i nikt afery nie kręci

Gość gość
Super, gratulacje dla koleżanki. :)

Gość gość
gość dziś Widziałam takie przypadki i kobiety jakoś tak młodniały, nabierały wigoru, zaczynały się lepiej ubierać i naprawdę bardzo świadomie cieszyły się tym późnym macierzyństwem.

Gość gość
jak sie mysli ze nieregularne miesiaczki to menopauza,bo nie ma sie podstawowej wiedzy o fizjologii,to potem lament,bo wpadka. kochanie ja mam 44 lata i tak regularne miesiączki ze zegarek mozna nastawiać

Gość gość
Moja sąsiadka ma 41 lat i ostatnio właśnie żartowała, że chętnie odmłodziłaby się trzecim dzieckiem, tylko mąż nie chce ;) Serio, serio, to odmładza, człowiek nagle ożywa.

Gość gość
Ja mam 37 lat i miesiączki także bardzo regularne.

Gość gość
no ladne mi odmlodzenie,dorabiac sie z buntowniczym nastolatkiem w wieku 60 lat.ja mam 50 i widze jakie to trudne.ale kazdy musi to przejsc na wlasnej skorze.

Gość gość
Ta co ma 44.latai regularne miesiączki : tym bardziej uwazaj i stosuj antykoncepcję,jeśli nie chcesz wpadki na dojrzałe lata. Tu była mowa o tych ,którym sie wydaje,że jak niereguralne lub na chwilę ustały to można piep*rzyc sie jak króliki,bo sie w ciażę nie zajdzie. Czytanie ze zrozumieniem polecam.

Gość gość
Moja mama urodziła mnie w wieku 38 lat i w porównaniu do swoich rówieśniczek, które nie miały dzieci tak późno wygląda młodziej. I nie jest to moja opinia.

Gość gość
Wyglądać a czuc się to dwie rozbiezne kwestie.

Gość gość
TEŻ mam regularne miesiączki a mam 42 lata, ale nie wyobrazam sobie by mieć teraz dziecko, mam 2 dzieci 19 i 12 lat, nie mam juz cierpliwości i sił juz pomału brakuje ,

Gość gość
Nie równajcie 38 z 45 /44 .Niestety po 40 rozowo nie jest widze po kolezankach .Pani powyzej ma 100% racji .W przpadku porodu na 45 urodziny (zajście 44 lata) do szkoły zaprowadzisz pierwszy raz dziecko mając 52 lata :O gdy inne matki będą już miały dorosłe samodzielne dzieci, nawet po studiach ...Gdy matka osiągnie wiek emerytalny dziecko będzie jeszcze w szkole średniej . Zaraz, gdy wróci "60" to mama-emerytka wyśle dopiero pociechę do pierwszej klasy LO .Ciekawe ile ojciec będzie miał wtedy lat -70 ? Idealny wiek na wychowanie nastolatka :O .

Moja sąsiadka również na 44 lata i jest w trzecim miesiącu ciąży, ma 13 letniego syna, kilka lat temu zmarł jej mąż i ponownie wyszła zamąż.

Gość gość
A hooy cie to obchodzi? :D

Gość gość
2 miesiące temu skończyłam 40 lat i postanowiliśmy z mężem zdecydować się na kolejne dziecko. Jak tylko skończy mi się miesiączka to zaczynamy starania ,okres mam regularny.

Gość gość
No dobrze autorko,ale to chyba nie jest jej pierwsze dziecko,prawda ?Gorzej jakby było pierwsze to wtedy faktycznie trochę późno jak na pierwszą ciążę...

Gość gość
Autorko, a może ona tylko tak mówi że wpadła, może zdecydowała się ze względu na 500 plus jeśli wykonuje kiepską pracę.

Gość gość
500 plus jest do 18-roku życia zakładając że może mieć np już dwójkę w wieku jedno 16,-drugie 14 to długo nie pobierze pajacu od pincet.

Gość gość
Na to dziecko będzie brała przecież pieniądze przez 18 lat bardzo dużo osób pobiera 500 plus na pierwsze dziecko.

Gość gość
Ja mam jedno i nie pobieram. Musialabym miec na osobe jakies 800 zl. Na trzy osoby to 2400 zł, minus opłaty, jedzenie, to po prostu nędza. Nie znam nikogo kto pobiera na jedno dziecko.

Gość gość
Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - jesteś w ciąży i źle ją znosisz, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto jest w nieplanowanej ciąży, - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915*915 email: k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .p l chat: w w w.n e t p o r a d ni a .p l Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00

Gość gość
To jej życie ale różowo nie będzie...

Gość gość
Jej sprawa.

Gość gość
"Różowo" to tylko w reklamach. Niezależnie od wieku matki..

Żebyś szczęśliwie donosiła ciążę, bo w tym wieku to różnie bywa..