Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci lubią słodkie, może trochę niezdarne dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze uśmiechnięte trzpiotki? :)

Gość gość
po co mi taka nierozgarnieta baba w domu?

Gość prawi 114
lubią

Gość gość
pewno ze lubią słodkie idiotki tyle że one takie udają.

Gość gość
Tzn jak jesteś ładna to tak ale jak nie to nikomu nie potrzebny taki niezdarny brzydki grat

Gość gość
Tak, lubimy. Jako facet już pod 40 w drugim związku mogę powiedzieć że taka kobieta daje więcej szczęścia niż inne typy dziewczyn.

Gość gość
dziękuję za odpowiedzi. :)

Gość gość
Tak takie najfajniejsze

Gość gość
Ja jestem niezdarna i odeszlam z tematu ulubionego bo denerwowalam ludzi, nikt mnie nie lubił :(

Gość gość
To zależy od gustu.

Gość gość
wszystko zalezy od gustu.

Gość gość
i jeszcze młoda i ładna i facet dostaje wścieklizny uja :D

Gość gość
Wściekli a uja trwa całe życie i jest piękna.

Gość gość
no ale chyba nie na widok starej, zapuszconej obrośniętej tłuszczem lochy, nie?

Gość gość
skad wiesz ze udaja?eheh

Gość gość
No oczywiście że staje przy młodej i ładnej. Dlatego żonę należy regularnie wymieniać albo przynajmniej zdradzać.

Gość gość
meza tez

Gość gość
Facet stareje sie dużo wolniej. 40 letni facet to jeszcze niezły buchaj za którym ogladają się 20...a 40letnia kobieta...no cóz...próchno :/

Gość gość
Z moich obserwacji wynika, że może na początku albo jak nie traktują kobiety poważnie to tak. Ale z czasem zaczyna im to przeszkadzac, np. taki mój kolega miał dziewczynę o wyglądzie modelki, ale zaczął narzekać na nią, ze ona nie ma żadnych ambicji, ze nie ma zainteresować, nie jest zbyt samodzielna zyciowo. Owszem, mezczyzni czasem lubia poczuc sie jak autorytet dla kobiety, lubia dominować, ale mimo wszystko taka nieporadnosc ich irytuje

Gość gość
Dużo dziewczyn udaje takie niemoty aby owinąć faceta wokół palca a potem wychodzi że dziecwyzna nie jest taka głupiutka i słodka.

Gość gość
Np. facetowi moim zdaniem może imponować, że kobieta czasem potrzebuje jego pomocy przy przeniesieniu czegoś, bo wtedy to pokazuje ze on jest silniejszy, lubią imponowac kobiecie, jeśli ona zachwyca się np. jego osiągnięciami to jego ego rośnie. Ale drugiej strony jak dziewczyna sprawia wrażenie totalnie niezaradnej zyciowo, takiej nieporadnej małej dziewczynki to jego to może zacząć irytowac, tak jak tego mojego kolege

Gość gość
18:27- bo wiele kobiet ( moim zdaniem mylnie) uważa, że im się to podoba, a tak niezupełnie jest i potwierdziło to kilku facetów z którymi rozmawiałam Nie lubia też może kobiet, które więcej osiągnęły od nich (ale to dotyczy tych facetow z kompleksami), czy jeszcze gorsza przemądrzałych feministek (ich prawie każdy facet nie lubi), ale jeśli kobieta jest ambitna i wie czego chce w życiu, a przy tym delikatna i kobieta, to wg mnie to jest ideał

Gość gość
Ja tak mam teraz :) Przy pewnym facecie robię się dziecinna, nieporadna i taka słodka laleczka...ale nie umiem przy nim inaczej, tak na mnie działa jego osoba.

Gość gość
ale uśmiechnięte i troche trzpiotki lubią, tylko moze nie takie kompletnie niezaradne, pogbione zyciowo, ktore nie maja żadnego celu w zyciu i zainteresowan poza malowaniem paznokci

Gość gość
Przestań pieprzyc. Piszesz ze faceci takich nie lubią bo kolega to czy tamto, znowu z tą ambicją u kobiet, edukacja itp. Nikt cie nie kocha, nie podrywa i musisz sama na siłę sobie udowodnić że ktoś poleci na niby twój intelekt? Nie, tak się nie zdarzy. Bądź ładna, miła i nieporadna a znajdziesz miłość.

Gość gość
Ale ja już znalazłam miłość i wcale nie musiałam udawać nieporadnej ;) Właśnie mój narzeczony ceni we mnie, że jestem ambitna, mam cel w zyciu, a do tego jestem atrakcyjna

Gość gość
I wlasciwie to powiem Ci, ze nigdy nie musiałam udawać słodkiej idiotki zeby przyciagnąć do siebie faceta, zawsze byłam sobą. Udawanie kogos na siłę żeby się przypodobać facetowi, przewaznie wychodzi sztucznie

Gość gość
dobra, a co robią kobiety które udają idiotki żeby złapać faceta jak już go złapią? Do końca życia będą udawać?