Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bmg3

Ginekolog. Czestochowa. Kogo polecacie?

Polecane posty

Gość Bmg3

Czesc. Kobitki szukam dobrego ginekologa w Czestochowie. Ale takiego rzeczywiście dobrego. Moze ktoras miala podobny problem i jakis ginekolog stad jej w tym pomogl. Ogl potrzebuje pomocy w sprawie plodnosci. Bo staram sie o dziecko juz od 3 lat i nic. A co pojde do lekarza to mowi: "przyjdzie czas". A jak nie przyjdzie? Nie mam 40 lat zeby miec juz z Tym problem... Pomozcie !:)

Gość linka8888x
Ja też jestem w młodym wieku, jeździłam do dr Anny Cygal w Katowiacach w Invimedzie, obecnie jestem w trakcie leczenia. Ogólnie polecam Panią dr, jest bardzo sympatyczną kobietą, odpowiada na wszystkie pytania, zyczliwa i bardzo pomocna. Szuka kompleksowo przyczyny.

Gość marleniiii
A ja odwierdzam dr, Bińczyk i jestem bardzo zadowolona po pierwsze posaida to co prawdziwy ginekolog powinien czyli profesjonalizm i dobrze podejscie do klienta ;)

Gość gość
Widzę reklamują się w ten sposób ginekolodzy! Ważne jest by przy każdym badaniu ginekologicznym była osoba bliska do tej obecności mamy Prawo bo tylko zboczony ginekolog naruszając prawo wyprasza osobę bliską z badań krocza! ....Ginekolog zgwałcił młodą pacjentkę? Agnieszka Drzewiecka 17.03.2016

Gość KaszkaMenaszka76
Ja w Częstochowie nie znalazłam nikogo kogo mogłabym polecić, a „przerobiłam” naprawdę wielu lekarzy. Jeździłam do Pani dr Cygal w Katowicach – u nas było dłuższe leczenie bo nie mogłam zajść w ciążę.

Gość Eoksa
Moim skromnym zadaniem dr Bińczyk jest dobrym ginekologiem, w Częstochowie przyjmuje w Medyk-Centrum. Chodzę 2 lata do niego i nigdy złego słowa nie powiem na niego.