Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksana6789

Facet mówi że nie wie czy kocha

Polecane posty

Chce żeby się tak starał jak ja się staram i żeby mu również tak zależało na mnie jak mi. x gdyby cie kochal to by sie staral, ale jestes z nim pomimo tego, ze tego nie robi, wiec jaka ma miec motywacje?

Gość gość
motywacje, ha dobre sobie

Gość gość
Boje się że on wtedy będzie kazał mi znaleźć sobie kogoś innego i że go stracę. no to wolisz zyc kolejna lata w niespełnieniu zamiast wiedzieć na czym stoisz i ewentualnie poszukać kogoś kto bedzie toba zainteresowany w sposób ci odpowiadajacy. Faktycznie teraz on nie musi sie starac bo i tak jesteś i ty sie starasz, czyli według każdego faceta sytuacja idealna- ma wszystko, nie męczy się , nie kombinuje

Gość roksana6789
Staram się bo uważam że na to zasługuje, że dostał już od losu za swoje. Bo tak mam. Nie chce żeby się zastanawiał czy umawiam się z innymi, czy go oszukuje, chce żeby wiedział że postępuje uczciwie. To nie zawsze jest takie wszystko proste.

Gość gość
no super, a jednak masz dyskomfort ze ty dajesz duzo a on mało

Gość gość
a czy przez te dwa lata ustaliliscie kiedyś charakter relacji, jakąś jej wizję, plany na przyszłość. a jesli nie to dlaczego?

Gość roksana6789
Może trochę tak jest. Ale mimo to jest dla mnie najważniejszy.

Gość gość
z doswiadczenia wiem, ze jak czujesz dyskomfort to czas misia wziąć za frak i mu powiedzieć ze chcesz czegos wiecej bo po 2 latach piertolenia siew bliskości to może czas juz mieć wizję co do tego czego sie oczekuje od drugiej osoby. bo jak na razie to on ma spokój i komfort a ty masz jedynie szansę poopiekowania siejakimś biednym misiem, na co miś pozwala, ale nie widzi powodu sie odwdzięczyć. I żebys sienie dowiedziała wtedy ze on nigdy niczego nie chciał, ze to koleżeństwo, nigdy nie dawał sygnałow, ani nie obiecywał i ze wymysliłas sobie ze coś więcej jest

Gość roksana6789
Ja go pytałam. Czasami coś tam żartowaliśmy o dzieciach, wspólnym mieszkaniu. Chciałam żeby się określił. On mówi że zobaczymy jak to się potoczy więc nie naciskałam.

Gość gość
to nie naciskaj dalej i za 5 lat facet powie ze zakochał sieod pierwszego wejrzenia w innej i koniecznie chce ci ja przedstawić bo jestes dla niego taka dobra przyjaciółka

Gość roksana6789
Nie czuje potrzeby poznawania innych ludzi, spotykania się. Uważam to za bardzo nieuczciwe, czułabym się z tym podle po prostu. Zależy mi na nim.

Gość gość
Nie czuje potrzeby poznawania innych ludzi, spotykania się. Uważam to za bardzo nieuczciwe, czułabym się z tym podle po prostu. Zależy mi na nim. kobieta przechowalnia:) czeka, czeka, czeka czeka na swój moment, a potem sie dziwi jak facet nagle poznaje inna i zaręcza sie z nia po 2 tygodniach znajomości

Gość roksana6789
Jeśli go pytam a on nie chce odpowiedzieć, unika tematu to co mam zrobić. Na siłę z niego informacje wyciągnąć. On udaje obojętnego moim zdaniem. Mam spotykać się z innymi/.

Gość roksana6789
Pytałam go wielokrotnie. Mówił że zależy mu na mnie ale ma swoje problemy itd.

Gość gość
ale ma swoje problemy itd. jakie?

Gość roksana6789
Ma dużo obowiązków na głowie. Zmaga się też z pewnym problemem.

Gość roksana6789
Dodam że ja też mam ale zawsze znajduje dla niego czas. Dużo pracuje, kształcę się, ćwiczę, mam mnóstwo obowiązków.

Gość gość
Ma dużo obowiązków na głowie. Zmaga się też z pewnym problemem. czyli? :D

Gość roksana6789
To nie jest prowokacja więc sobie daruj. Skoro masz takiego nicka to powinieneś wyczuć szczerość. Zmień go. Dziękuje innym za komentarze.

Gość gość
kochana, jesli duzo obowiązków nie pozwala facetowi ciebie kochać to masz odpowiedz jak jestes istotna w jego zyciu.

Gość gość
problem pewnie alkoholowy

Gość roksana6789
Wiem to ale ciągle się łudzę że to się zmieni. Chyba nie powinnam. kręcą się wokół mnie inni faceci. Chcą się umówić ale ja tylko o tamtym myślę.

Gość gość
no spoko, twoje zycie, twój wybór

Gość Karen252
Chwila ,pisałaś ,że jesteś w związku ze starszym facetem , co to dla ciebie znaczy , bo jeśli na zasadzie ,że facet starszy o rok też jest starszy to ok.,rozumiem. 6 lat róznica to normalna różnica między partnerami i nie używa się określeń,że jest się w związku ze starszym mężczyzną.Gdyby między wami było z 15 lat różnicy to mogłabyś tak to określić. Tracisz czas przy nim a zakończy się tak jak to ktoś wcześniej napisał , nagle okaże się ,że się w kimś jednak zakochał i jeszcze spodziewa się dziecka z inną. 2 lata w związku i bez seksu? Kobieto , gdyby mu na tobie zależało to seks byłby już dawno.Nie oszukuj się .Jesteś po studiach a zachowujesz się jak uczennica . Nie poniża cię taki układ?Czy tak nisko się cenisz , czy myślisz ,że nie znajdziesz prawdziwej miłości? Miej odrobinę szacunku dla siebie i zerwij tą znajomość. "Nie chce żeby się zastanawiał czy umawiam się z innymi, czy go oszukuje, chce żeby wiedział że postępuje uczciwie" A on jest uczciwy wobec ciebie? Nie , on cię zwodzi i gwarantuję ci ,że śmieje się z ciebie , z twojej naiwności .To co on przeszedł to jego ,ty nie masz najmniejszego powodu wynagradzać mu tego tym bardziej ,że on tego nie chce .Nawet jest bardzo prawdopodobne ,że kogoś ma ,bo 2 lata bez seksu u faceta to chyba ,że jest impotentem.

Gość gość
Karen252 dziś - zgadzam się z tą wypowiedzią. Autorko, spotykaj się z innymi, poznawaj nowych ludzi- nie masz obowiązku być wobec tego mężczyzny lojalna. Powiem więcej: wskazane byłoby trochę zdystansowanie się wobec niego, takie "oddalenie", może zastanowiłby się wtedy czego tak naprawdę chce? Facet, który się nie angażuje = facet nie jest zainteresowany. Chyba nie chcesz, żeby pewnego dnia zaskoczył Cię wiadomością, że właśnie się żeni ???

Gość zara121
Zaskoczy ,zaskoczy,przecież to jest właśnie powód dla którego z roksana6789 nie zaciesnia żadnych więzi,typowe zachowanie