Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babcia mnie uraziła jest mi przykro

Polecane posty

Gość gość
Autorko wiedz o tym że jakikolwiek temat tu nie założysz to laski cie będą pacyfikować. Chodzi o dołowanie i umniejszanie człowiekowi. Niestety tu na kafeterii to tak działa. Najśmieszniejsze jest że jak by założyć dwa przeciwstawne topiki na ten sam temat ale z odmiennym punktem widzenia to zawsze będzie najazd na autorkę, a im bardziej drobny w opinii kafeterianek temat to tym większe zaangażowanie w tępienie autorki. Jak ktoś zakłada temat poważny ale mało nośny pod względem plotkarskim to może dwie odpiszą i lakonicznie

Gość gość
Co sie przejmujesz stara baba. Daj spokój. Sorry za takie słowa, ale prawdę piszą - to jest starej daty kobieta, zobac ile lat was dzieli - 71! A co do kuzyna - widać, ze koleś działa stereotypami, skoro drugi raz przekłada, tylko dlatego , ze chce mega weselisko, bo trzeba zapewnić nawet " rodzine" niespokrewniona nawet plus sąsiadów z dwóch wiosek. Ale dobrze, ze kredytów nie bierze, tylko składa hajs. Mojej koleżanki. Dawnej pracy kuzynka chciała taki ślub i wzięła kredyt, pewnie do teraz spłaca i bieduje, bo na tamta chwile nawet nie pracowała:/

Gość Ale to już było
Strasznie wrażliwa jesteś,że nic powiedzieć Ci nie można.Babcia ma swoje lata i co robisz problem? Jesteś młoda a temat wałkujesz w koło to samo. Już sobie wyobrażam jaka będziesz gderliwa na stare lata,a babci się dziwisz?