Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PawełCar Ostrzeszów opinie

Polecane posty

Gość gość
Auto sam możesz sprawdzić po numerze VIN, ale takie raporty są płatne. Mnóstwo masz takich stron w Google. Raport kosztuje kilka dyszek, ale im droższe auto kupujesz, tym bardziej warto ten raport sprawdzić. Analogicznie - im dalszy kurs masz zaliczyć, w sensie jechać za tym autem, tym bardziej lepiej je wcześniej sprawdzić. Mniejsze ryzyko wtopy.

Gość gość
Pogadaj z właścicielem komisu telefonicznie. Powiedz jaka jest sytuacja. Że chcesz sprawdzić raport, że będziesz z mechanikiem i pojedziesz do diagnosty. Przecież wie, jakie wady ma auto, zna jego przeszłość. Jeśli podchodzi poważnie do tematu, to ci pomoże.

Gość gość
PawełCar jest ok. Jeśli chcesz to mogę ci pokazać fotki auta, które tam kupiłem. Gość jest bardzo konkretny, nie ściemnia, od razu powiedział mi o wadach i może dlatego samochodu mu schodzą. Przed diagnostą i zamówieniem raportu powiedział mi, że szkoda kasy, bo i tak nic nie wyjdzie, ale mimo wszystko sprawdziłem i potwierdziło się.

Gość gość
Jeśli gość od razu mówi co jest, to znaczy, że nie ma nic do ukrycia. Żeby jechać do diagnosty, to nie trzeba mieć specjalnej wiedzy, prawda? Tak więc w praktyce samochód można bardzo łatwo sprawdzić i każdy może to zrobić. Ukrywać wady to sobie można tylko przed Januszami...

Gość gość
Jedź i sprawdź samochód. Przy okazji znajdź sobie przy trasie kilka innych samochodów, żeby mieć jakiekolwiek porównanie. W ten sposób na bank coś kupisz. Jeśli nie auto u nich, to inne. Ale przynajmniej będziecie mieli jakiś ogląd/porównanie.

Gość gość
Szukasz Szkoły ? Dołącz do nas ! Rekrutacja trwa Zapraszamy serdecznie do NOVA Centrum Edukacyjne w Tarnowie . Nasza szkoła może pochwalić się szeroką ofertą kierunków, jak również kursów krótkich. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą oraz do zapisów za pomocą stron internetowej: http://www.nova.edu.pl/ bądź bezpośrednio w sekretariacie na ul. Krakowska 17/14 W razie pytań prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły pod numerem 143000350 lub mailowo na adres tarnow@nova.edu.pl

Gość gość
Jeśli nie dowiesz się niczego po numerze VIN, a gościu z komisu będzie wyglądał na konkretnego, to chyba warto się tam wybrać. Nie możesz z góry zakładać, że auto jest kiepskie. Kupujesz używany samochód, to niestety wiąże się to z pewnym ryzykiem. Zawsze w samochodzie z czasem coś wyjdzie - tego akurat nie przeskoczysz.

Gość paweł464
nie znam tego serwisu ale zawsze jeżdżę do Euromaster i nigdy się nie zawiodłem

Gość gość
Najważniejsza jest jazda tym autem do diagnosty - niech sprawdzi auto. Wtedy powinny wyjść w zasadzie wszystkie wady, obejdzie się bez niespodzianek, tak więc spokojnie, nie ma co się stresować. I potwierdzam - to jakie auto kupicie zależy od tego, jak dokładnie je sprawdzicie. Powodzenia.

Gość gość
Szukałem dokładnie takiego samego samochodu, jaki pojawił się w pierwszym poście. Gratki. Powiem wam, że przeglądam i strasznie trudno coś wybrać. Zależy mi na rozsądnym przebiegu. PawełCar też przeglądałem - to niedaleko mnie. Zamierzam zobaczyć kilka aut, ale jak na razie - nie bardzo jest co.

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Jako jedyni w Tarnowie mamy jeszcze możliwość zapisu na semestr jesienny! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie  Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Cześć Tarnów To już ostatni czas gdzie jeszcze możesz zapisać się do Nas do Szkoły. !!! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! U nas jeszcze rekrutacja trwa. W innych szkołach już nie . Także Nie zwlekaj tylko przyjdź do nas do NOVA Centrum Edukacyjne , a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Czekamy na CB !!!! Serdecznie Zapraszamy

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek. Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość
Cześć Tarnów  Rekrutacja zimowa w szkole NOVA CE ruszyła! Nie masz legitymacji ? U nas uzyskasz status ucznia! Bogata oferta edukacyjna szkół policealnych, kursów zawodowych, jak również LO i Gimnazjum. Przyjdź i zapisz się na swój wymarzony kierunek!! Czekamy na Ciebie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu 796400893! Zapraszamy!!

Gość gość

witam ja kupiłam autko tam w lipcu obsługa super szef pomocny i cierpliwy choć byłam trudnym klientem .polecam