Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za Tobą

Polecane posty

"Do frytków trumna dębowa, czy coś bardziej wyszukanego?" x Dąb jest passe. Teraz na topie jest beton, do tego uzbrojony. Po zęby:) Była nawet taka piosenka: "W trumnach z betonu Nie ma wolnej miłości Cośtam cośtam Casanowa tu u nas nie gości"

Gość gość
tęsknię zaTobą M.

Gość gość
tęsknię za Tobą B.

Też lubię. Niestety, zbyt szybko doszliśmy do porozumienia. Wydaje mi się, że tylko symulujesz okres. Tak, czy tak, karawan w drodze. Koszta spore. Rób jak uważasz.

Gość gość
TĘSKNIĘ ZA TOBĄ G.

"Trumna betonowa może być, ale sprowadzana z Parzniewa. Wytrzymasz do jutra?" x Nie Górażdże?:( A przynajmniej będą żeliwne orchidee?? I marzy mi się jakieś dobre disco polo w wykonaniu orkiestry marynarki wojennej, załatwisz? Mogę się wstrzymać nawet dwa dni, zakonserwuję się formalinką...:)

"tęsknię zaTobą M" x Literkę zgubiłaś, MS jestem:) Organizuj orchidee, nie zostawiaj wszystkiego na glowie Whisky, empatii trochę!:)

Gość gość
G ? Gosia?Grzes?

"Też lubię. Niestety, zbyt szybko doszliśmy do porozumienia. Wydaje mi się, że tylko symulujesz okres. Tak, czy tak, karawan w drodze. Koszta spore". x Również nad tym ubolewam:) Nic nie symuluję, a koszta to już nie mój problem, idź na całość:) xxx "Rób jak uważasz" x A mogę uważać jak robię?;)

Gość gość
TY MS nie o ciebie chodzi!!!!!

Będą nawet kewlarowe orchidee, tylko musisz być absolutnie zdecydowany. Orkiestra już ćwiczy "Biała mewo". Nie zawiedziesz mnie w ostatnim akcie, prawda? Umrzesz z godnością i na czas? :-(

"TY MS nie o ciebie chodzi!!!!!" x Tylko tak piszesz, nie wstydź się:) Nie jesteś pierwsza i nie ostatnia zapewne:)

Gość gość
Tesknie za K

Gość gość
aleś nachalny, nie lubie takich MS!!!

A dałbyś jeszcze radę wystawić najostatniejszy w swoim życiu czek in blanco? Tylko na trumnę. Sukienkę, buty, fryzjer załatwię za swoje. Niech stracę.

"Nie zawiedziesz mnie w ostatnim akcie, prawda? Umrzesz z godnością i na czas?" x Obawiam się, że zrobiłem coś na kształt przedwczesnego wytrysku tylko odwrotnie... Teraz to Ty musisz zdążyć na czas, bo mój rozkład postępuje:) I nie wiem jak z tą godnością, rower mnie przejechał:o

Gość gość
Ja za toba tesknie

"aleś nachalny, nie lubie takich MS!!!" x Potrzymaj dłużej na ruszcie, dopraw do smaku i zaraz będę Ci smakować:) No jak z dzieckiem...:)

Widzisz Whisky, już jest ktoś, kto nie wstydzi się przyznać, że tęskni za Tobą:) Smutna to ta moja wielbicielka, najpierw kokietuje, a teraz się wypiera:o

Gość gość
„Wie pani, kiedy kończy się miłość? Kiedy mężczyzna nie chce dotykać kobiety i kobieta nie chce być dotykana przez mężczyznę. Tak zaczyna się prawdziwy dramat. Wszystko inne jest sprawą drugorzędną.” ~ Stefan Chwin

"Obawiam się, że zrobiłem coś na kształt przedwczesnego wytrysku tylko odwrotnie... Teraz to Ty musisz zdążyć na czas, bo mój rozkład postępujeusmiech.gif I nie wiem jak z tą godnością, rower mnie przejechał" x O nie! Tego mi nie zrobisz. To ma być taki pogrzeb, żeby goście wspominali latami. Doprowadź się do ładu, a ja wyślę zaproszenia na przyszły miesiąc.

Gość gość
„Zapytali się mnie czy żałuje, że go poznałam.. Zastanowiłam się i odrzekłam: Nie. Gdyby nie on, nie zaznałabym tej chwili szczęścia, śmiechu i innych rzeczy, które teraz wspominam z uśmiechem. Mimo, że się nacierpiałam – nie żałuję.”

"A dałbyś jeszcze radę wystawić najostatniejszy w swoim życiu czek in blanco?" x Jasne, już nawet podpisany elektronicznie:) Położę go tam, gdzie zwykle:)

Gość gość
A ja właśnie tęsknię za moim cudownym MS :( Ale nie odezwe się pierwsza.