Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chce miec trójkąt...

Polecane posty

Gość gość

Moj maz powiedział ze marzy o trójkącie. Na początku sie wkurzyłam bo to znaczy ze chce innej kobiety. ( chodzilo mu o KK i m). Po dłuższym namyśleniu zastanawiam sie czy to nie wzmocni naszego związku? Jestesmy razem 3 lata i rok po ślubie. Mamy po 21 i 25 lat i male dziecko. Jakie są wasze przeżycia i co o tym myślicie /

Gość gość
Ja miałem z obcym facetem ostatnio moją żonę i huj mnie strzela jak o tym myślę że pozwoliłem grzmocić moją ukochaną f**k

Gość gość
Żeby był sens to oboje musicie tego bardzo chcieć. Jeśli masz wątpliwości to nie jest to dobry pomysł. Ogólnie trójkąty często w rzeczywistości nie są tak fajne jak w fantazjach. Często pojawia się zazdrość, nieporozumienia, kłótnie. Taki trójkąt może w ostateczności mieć pozytywny lub negatywny wpływ na wasz związek. Ale wcześniej nie da sie tego przewidzieć. Jeśli się zgodzisz to znaczy to, że tego chcesz i jesteś gotowa na najgorszy scenariusz. Porozmawiaj szczerze z mężem i omówcie jakie mogą być tego hipotetyczne konsekwencje. Nie rób nic wbrew sobie.

Gość gość
no wlasnie przedmówca ma racje musisz sczerze porozmawiac z mezem ja osobiscie polecam ale uklad 2m+1k

Gość gość
w układzie 2k+1m to ty się bawisz z tą drugą a on przeważnie obserwuje i wali konia ewentualnie zrobicie mu loda po wszystkim !!!

Gość gość
zawsze może sie pojawic zazdrość, niska samoocena i wyrzuty sumienia w stosunku do drugiej osoby...tu pomocy nie znajdziesz - będą różne wrażenia..samemu trzeba podjać taką decyzję ze wszystkimi konsekwencjami, których z góry nie przewidzisz. Mój znajomek był w układzie 2M + 1K i do dzis ma w głowie, że tamten miał wiekszego i potrafił dogodzić a on nie tak bardzo...i ma chłopina problem...w głowie przede wszystkim i mu sie teraz nie układa w łóżku...różnie to bywa więc ryzyko zawsze jest. Ale i ciągoty duże :) Tak czy siak powodzenia i miłych wrażeń we dwójkę lub trójkę itd.