Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne odgłosy, poważny temat, co to mogło być

Polecane posty

Gość gość

w nocy słyszalne były w naszym bloku bardzo głośne odgłosy męskiego głosu warczenia i rzęrzenia, jakby ktoś się dławił, krztusił, nie mógł złapać oddechu było to BARDZO głośne, zerwało wiele osób na nogi, które chciały zidentyfikować pochodzenie głosu po ok. 2, 3 minutach przeszło to w warczenie, jakby psa który agresywnie zagryza inne zwierzę, lecz nadal był to ten sam męski głos, prawdopodobnie wiem, którego mieszkańca po chwili słychać było głos kobiecy i męski głos krzyknął po chamsku i agresywnie "dawaj.... (coś tam)", po tym wszystko raptownie ucichło było to przerażające, nigdy u tego człwoieka czegoś takiego nie słyszałam, mają oni maleńkie nowonarodzone dziecko, więc nie sądzę żeby to było upicie alkoholowe, kryki i odgłosy były wniebogłosy, z kolei nie słychać było głosu kobiety która by panikowała odgłosy wskazywały jakby ktoś się dusił i umierał, a potem jakby rozszarpywał coś, warczał jak sądzicie, co mogło tam się stać? nie przyjechało pogotowie, ani nic. to było przerażające

Gość gość
Moze go dusila workem nylonowym z biedronki

Gość gość
to wilkolak jest

Gość gość
a osoby powyżej pomyślały o tym, że wasze debilowate żarty nikogo nie bawią, łącznie z wami samymi? jeśli nie macie nic mądrego do napisania, to wypier****dalajcie na tematy o teletubisiach, bo nikogo nie bawi, to co piszecie poważny temat, ktoś kto słyszał kiedyś jakby ktoś blisko umierał i nie wiedział co zrobić, co to może być, niech się odezwie

to nowy rodzaj seksu, pisali o tym 3 dni temu na portalach

Gość gość
zastanawiam sie nad padaczka lub psychoza, ale czy przy padaczce mozliwe sa takie krzyki wnieboglosy?

Gość gość
To byl seks

Gość gość
To byl tylko dziki rodzaj seksu . Widocznie masz sąsiada sado maso , wspolczuje takuego sąsiada

Gość gość
Jesli beda robic to codziennie to wspolczuje

Gość gość
Przy padaczce nie ma odglosow . Po prostu facet lubi ryczacy rodzaj seksu. Jesli zobaczysz go żywego na klatce to odrazu pomysl ze byl to seks

Gość gość
przy padaczce chyba mogą występować takie duszności, zakrztuszenia manipestujace się takimi głośnymi rzęrzeniami? albo zawał. tylko że żadne pogotowie nie rpzyjechało. były to odgłosy jakby ktoś się czymś zakrztusił i konał apotem przeszło w warczenie psa szamotającego się z innym zwierzęciem przy czym był słyszalny tylko jeden głos męski

Gość Geduld
Zadzwon tam i zapytaj czy wszystko Ok, bo cie interesuje czy cos sie stalo . I DAJ ZNAC CO TO BYLO

Gość gość
gość dziś Przy padaczce nie ma odglosow . Po prostu facet lubi ryczacy rodzaj seksu. Jesli zobaczysz go żywego na klatce to odrazu pomysl ze byl to seks x drogi trolu, facet raczej zyje, bo zadne pogotowie nie przyjechalo, facet nie lubi ryczacego seksu, bo przez pierwsze miesiace odkad tu zamieszkalismy slychac bylo jeczenie jego kobiety, ktore szybko ustalo, gdy dowiedzieli sie jaka jest akustyka bloku - od lat "nikt nie uprawia seksu w tym bloku" - znaczy wszyscy to robia po cichu para ta ma pierwsze dziecko, malenkiego noworodka, wiec drogi trolu wysil sie troszke jesli chcesz mnie wyprowadzic z rownowagi, bo raczej swiadomosc ze cos zleg dzieje sie w poblizu jest bardziej emocjonujaca od wpiskow trola na kafe, ale probuj dalej. stanal ci juz z powodu mojego zwrocenia na ciebie uwagi? no to fajnie, ciesze sie razem z toba. czekam na dalsze wypowiedzi, bede tu zagladac. pozdrawiam wszytskich

Gość gość
Spytaj sąsiada czy wszystko w porzadku, powiedz ze bylo slychac straszne odgłosy. Czemu ludzie boja sie zapytac a pozniej mysla co to bylo

Gość gość
Jeśli czegos sie dowiesz napisz do nas tutaj. Kiedys slyszalam o takim kolesiu ktory wariowal podczas seksu. To takie dziwadla ktorzy podniecaja sie w taki sposob. Wspolczuje jego zonie i dziecku

Gość gość
To ze napisalam ze mozliwe ze byl to seks tzn ze jestem trolem? Nie przesadzaj. To z toba jest cos nie tak skoro kminisz i nie zainteresowalas sie co sie dzieje u sasiadow . Trzeba bylo zainteresować sie, pojsc zapytac i wezwać pomoc a nie wyzywac tutaj ludzi od troli. Skoro nic mu nie jest to widocznie nic mu sie nie stalo , nas sie pytasz ? Jego zapytaj! My tam nie mieszkamy

Gość gość
12:51 Idiotka

Gość gość11111111111
moim zdaniem to mogło być opętanie

Gość gość
Moze sie powiesil ale go odratowali to pogotowie nie bylo potrzebne? Albo seks z podduszaniem ;)

Gość gość
13:00 x nie rozbawiaj mnie. i naucz sie czytac i laczyc ze soba fakty a nie pisac srutututu, jak wszedzie widzisz tylko zboczenstwa i zberezenstwa, to wspolczuje, jakimi filmami, informacjami, rzeczami i wyobrazeniami sie otaczasz. skoro pisze, ze slychac bylo duszenie sie i konanie, to rusz mozgownica, zamiast posadzac kogos o pieprzenie sie z uzyciem worka nylonowego na glowie. poza tym nie jest to osoba mieszkajaca samotnie. samo wydarzenie trwalo ok 4-5 min., a moje zachowanie mialo na celu zidentyfikowanie wydarzenia i podejmowalam kroki, zeby wiedziec, gdzie ew. pojsc. bylo wszystko na tyle dziwne, ze bralam pod uwae jeszcze ze ktos wpadl do garazu i tam sie cos dzieje z udzialem obcej osoby. ostatnie odlosy przypominaly zwierzece zagryzanie. dla mnie to byl szok i biegalam od okna, do balonu zeby wiedziec, co to jest. mam isc do sasiada i zadawac mu teraz pytania? a jesli jest chory psychicznie i moje dopytywania potraktuje intruzywnie? i jeszcze jedno, sam/a weszlas w temat, ja ciebie tu nie ciagne, pytam ludzi a ty nie jak nie masz nic madrego do napisania, to spadaj na szamot

Gość gość
Co chcesz od nas uslyszec?

Gość gość
Nas tam nie bylo, ty wiesz lepiej . Trzeba bylo zapukac i zapytac czy pomoc

Gość gość
Seks nie Samobojstwo nie Zawał nie Udar nie Sen nie Psychoza nie Padaczka nie Wiec co chcesz uslyszec? Moze alergia astma, dusil sie , moze tak I nie miej pretensji tutaj do ludzi, kazdy ma prawo wejsc****isac. Nie zapominaj ze jestes na forum.

Gość gość
chce sie dowiedziec, czy padaczka moze przejawiac sie w taki sposob? powtarzam, bylo to jakby krztuszenie sie, zachlystywanie powietrzem, proba nabrania oddechu, bardzo bardzo glsone gdy zorientowalam sie gdzie to moze byc, to uslyszalam tam glos kobiecy, krzyk jakby na tego mezczyzne i on agresywnie odkrzyknal "dawaj .. (cos tam)..", potem ucichlo kompletnie zdziwilo mnie, ze ona nie panikowala przy tym, nie wzywala pomocy, a odglosy byly niemilosiernie glosne, czemu tak nagle ucichlo? czyzby wiedziala, na czym polegaja jego ataki? oni sa zawsze cicho, nie robia szumu wokol siebie, cicho sie zachowuja,wiec wszelkie incydenty celowe raczej wykluczam dziwne tez ze ich dziecko sie wowczas nie obudzilo. czy przy padaczce sa takie odglosy krztuszenia, duszenia, zagryzania, warczenia jak psa?

Gość gość
psychopata, ktory chcial seksu i tyle w temacie.. nie mysl o tym wiecej..

Gość gość
Obecnie takie odgłosy występują w 99% bloków mieszkalnych. Nie ma w tym nic dziwnego ani nienaturalnego :) Często tak się zdarza że ktoś warczy po nocach. To całkowicie normalne i naturalne :)

Gość gość
tak, takie sa odglosy. sama widzialam i slyszalam i to bylo straszne.

Gość gość
Co ty z ta padaczka? Tak nie wyglada padaczka !!!! Uwziela sie na padaczkę. Mial atak astmy

Gość gość
Napewno zabrala mu flache z gorzala i sie fk***il ,i jak powiedzial dawaj to oddala a on zamknol morde polykajac reszte pollitrowki.