Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ładna i fajna dziewczyna jest sama?

Polecane posty

Gość gość

Mam kuzynke, dziewczyna ma 22 lata i wciąż jest sama. Jest ładna, ma ladna twarz, sniada cerę, kręcone czarne włosy, idealna cere,bez makijażu wygląda dobrze a z makijazem super ale rzadko sie maluje. Na co dzien ma naturalny makeup, eleganckie ubrania, jest miła, uśmiechnięta, fajnie się z nią rozmawia i ostatnio wyznała mi że faceci jej nie chcą . Lubią ja , ale widocznie im się nie podoba. Mowi ze to chyba przez nadwage . Czy naprawdę młodzież tak patrzy na dodatkowe kilka kilogramów? Na oko dałabym jej z 65kg , wzrostu ma coś około 170, jest ciut wyższa ode mnie a ja mam 166... ma duży biust, ładna pupe, proste nogi, talię... fajna dziewczyna a nikt jej nie chce,jak to możliwe?

Gość gość
Nadwaga skreśla ją u większości facetów. Kobieta jest atrakcyjna gdy jest zgrabna.

Gość gość
więc bajki o romantycznej miłości można sobie gdzieś wsadzić

Gość gość
Może ma ciekawsze zajęcia?

Gość gość
Jest za młoda niech sie wyimprezuje jeszcze. Może miec więcej być ładna miła inteligentna mądra i sama bo ma np. trudne przezycia za sobą. Myślenie nie boli

Gość gość
gruba baba nie jest ladna. Same tez skreslacie mezczyzn z byle powodu.

Gość gośćnnnick
To prawda. Zawsze chciałem w to nie wierzyć, ale rzeczywiście jest tak, że i kobieta i facet skreśli grubszą/ego. :-(

Gość gość
A gdzie ona gruba,do takiego wzrostu akurat waga ,a nie jak taka tyka.Wychudzony wieszak.

Gość gość
to raczej nie chodzi o wagę bo przy tym wzroście i 65kg to ona wcale nie jest gruba. Pewnie coś ma z charakterem

Gość gość
Ładna i sama. Takie rzeczy tylko na kafeterii. Równie dobrze możesz opowiadać że na domówce u siebie gościłaś YETI z Himalajów. W realu takich rzeczy się nie spotyka. Powtarzam raz jeszcze ładne nie są same, nie ma takiej opcji. Same są bazyle, paszczaki, przeciętne z zawyżonym ego(uważające się za jakieś boginie- zupełnie nie wiem dlaczego?), otyłe. Czyli 99% populacji kobiecej na kafe.

Gość gość
Może ma ciekawsze zajęcia, albo się przejechała i ma awersję?

Gość gość
Gość napisał prawdę! Macie w zawyżone ego i fałszywy obraz swojej urody. Wszystkie uważacie się za bóstwa, a bez makijażu to żadna nawet do sklepu nie wyjdzie! 90% Polek to przeciętniary 4-6/10 z urody, a wyobrażają sobie że są modelkami Victorias Secreet co najmniej.