Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość gość
To się nie denerwuj kiedy ludzie oceniają to co piszesz

Gość Taodtrzeciejrandki
Ludzie nie oceniają tego, co piszę. oceniają mnie,. Po drugie, nie denerwuję się tym aż tak jakbyś sobie życzył. Przytocz wypowiedź moją świadczącą chociażby o zdenerwowaniu na ocenę. Może ta "rozumiem że możesz tak o mnie myśleć"? :D

Gość gość
hhh

Gość Taodtrzeciejrandki
A mogę ja zadać pytanie? Dlaczego zamiast np odpowiedzieć od siebie, czym wg ciebie jest zdrowa pewność siebie, a kiedy zaczyna się pycha, piszesz ciągle na temat mojej osoby, próbując obniżyć moje poczucie wartości, w każdym razie w negatywny sposób? Zastanwiałeś się kiedyś, czemu to robisz na kafeterii?

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość gość
hhh

Gość Taodtrzeciejrandki
Albo porównaj te dwie osoby: 1. Codziennie pisze komuś na kafeterii niemiłe rzeczy, np "musisz być pasztetem" albo "ty głupi prawiku" albo "widać po tym co piszesz że jesteś zwykłą denną dziunią", "widać po tym co piszesz że oszukujesz się", "nie możesz być fajna skoro..." 2. Nigdy nie pisze ad personam niemiłych rzeczy, nie ocenia nikogo na podstawie jego historii czy przemyśleń. Jak myślisz, która z tych osób jest raczej szczęśliwa? A która nie lubi siebie, innych i wyżywa tu swoje frustracje? no to życzę szybkich wniosków :)

Gość gość
Kazdy MA SWOJE 5minut ... A uroda bardzo szybko mija przemija,kazdego to czeka.

Gość gość
Bardzo często drażnię tutaj ludzi, bo reprezentuję to, czego oni nie mają. x Ee, mnie tylko śmieszysz.

Gość gość
Kazdy MA SWOJE 5minut ... A uroda bardzo szybko mija przemija,kazdego to czeka. X Niektorzy sa zawsze piekni . Byc moze ta pieknosc sie zmienia , ale czasem mozna spotkac pieknych starszych ludzi , uroda wciaz przebija .

Gość Taodtrzeciejrandki
Albo odpowiedz mi, która osoba prawdopodobnie ma w sobie więcej pokory i szacunku do ludzi: osoba 1. czy osoba 2. (ad postu z 23:28)? A co jest przeciwieństwem pokory?

Gość gość
Ja bym powiedziała, ze jest to kwestia urody przy pierwszym poznaniu, a pozniej juz sama uroda nie wystarczy, na pewno nie na dluzsza mete, to tak z moich obserwacji

Gość gość
ale tez ni jest to kwestia wybitnej inteligencji, bo kobiety nawet glupiutkie potrafia nieraz omotac faceta. Po prostu oprocz urody liczy sie ten urok , czar, na ktore sklada sie kilka czynnikow

Gość gość
Może ti bardziej kwestią trafienia na swojego.......

Gość gość
Bardzo często drażnię tutaj ludzi, bo reprezentuję to, czego oni nie mają. x . Lubię ubierać w słowa swoje myśli. Walczę ze stereotypami choć wiem że to jak z wiatrakami x W pewnym momencie wyłączyłem się z dyskusji, ale to ja powiedziałem że masz klasę ale jesteś pełna pychy. Poza tym to o tym że nie jesteś anonima bo piszesz pod nickiem taod3randki. Naprawde mnie rozśmiesza. Powyższe cytaty także :D

Gość gość
I nie mam zamiaru obniżyć Twojego poczucia wartości Kaśka, tylko Ci mówię, że to co możesz o sobie myśleć może nijak mieć się do realiti. Pozatym nie wyśmiewam i nie dokuczam prawiczkom mają prawa mieć swoje wymagania. Ty też masz prawo myśleć o sobie co chcesz. Pytanie tylko czy myślą o sobie w kategorii NAJ osiągasz w życiu to co chcesz? Zrażasz tym do siebie ludzi. Ja czuje że z Twoich postów wieje pychą i zadufaniem. Skoro posty, zawierają tkai przekaz to co mogę myśleć o osobie która jest ich autorką (zakładając że nie jest powieściopisarką a to co pisze wyraża jej prywatny pogląd uczucia jakie żywi do sprawy a nie fauble akcji). Masz w sobie sporo klasy i równąrzdnie sporo pychy i zadufania w sobie. A jeśli chces żeby koniecznie ocenić Twoje posty to poweim: Posty tej kobiety zabarwione są pychą i samozapatrzeniem. :D Kwita?

Gość Królowa łez
Kurczę to może idę mnie też wieje pycha i zafudaniem.....

Gość gość
Królowa łez x Mogę Ci powiedzieć po Tw wpisach, ale skoro nie lubisz krytyki to nie powiem

Gość Królowa łez
Nie mam nic przeciw konstruktywnej krytyce.mało tego -wezmę ja sobie do serca.

Gość Królowa łez
No chyba ze będzie to podszte zwykła zawiscia ze mam dobrą pracę,nienajgorsze zarobki i ogólnie sobie radzę w życiu.I lubię sama jeździć na wakacje

Gość gość
No chyba ze będzie to podszte zwykła zawiscia ze mam dobrą pracę,nienajgorsze zarobki i ogólnie sobie radzę w życiu. x Nie wiem nic o Tw pracy, zarobkach, nie widziałem Tw mieszkania i samochodu. Wnioski, które wcześniej prezentowałem opierały się na Twoich wpisach zamieszczonych TUTAJ

Gość Królowa łez
Bardzo proszę o czekam na tą krytykę