Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość gość
Hmmmm

Gość gość
Królowa łez , niechciana28, taodtrzeciejrandki klub zakochanych w sobie,pretensjonalnych, nabzdyczonych, z rozdętym ego panienek z kafe. Wystarczy przeczytać choć jeden wasz wpis przesiąknięty "poczuciem lepszości od innych ludzi" żeby stwierdzić że tak nie macie szans na żadnego partnera. Mądrzycie się budujecie jakiś mur wokół własnych osób i dajecie odczuć innym jakie to nie jesteście przez******te. Nie nadajecie się do związku do tego trzeba choć minimum empatii i zainteresowania innym człowiekiem.

Gość gość
może przeczytaj ostatnie 23 strony?

Gość gość
Królowo łez nie masz w sobie tego czegoś ale to nie jest nic złego albo masz tego czegoś za dużo wiec panowie Cie unikają. Nie jesteś łatwa wiec to tez dla niektórych jest problemem. Jesteś jeszcze młoda , myślę ,ze po prostu nie natrafiłaś na odpowiedniego mężczyznę. Jestem dużo starsza od Ciebie, również ładna(nadal) i mogę tyko powiedzieć ,ze świat jest duży ale ciężko jest trafić na takiego mężczyznę, który Tobie będzie odpowiadał a Ty jemu. Jakby to powiedzieć , nasze wymagania , nie koniecznie wygórowane są naszymi ograniczeniami. O wiele łatwiej maja osoby mało wymagające ale to nie znaczy ,ze są gorsze od Ciebie, one tylko maja większe szanse na znalezienie tego co im pasuje.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
23 strony krytyky, a ta chce więcej...to musi być jakiś dziwny rodzaj narcyzmu, taka patologiczna chęć żeby o tobie pisali

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up Jak zwykle kafe zacina się po 20ej którejś stronie i ciężko przepchnąć :(

Gość gość
up

Gość gość
up , no przejdź wreszcie

Gość gość
Myślę tez , ze są ludzie , którzy maja problemy z otwarciem się na innych, może to jest problem. Nie wiem czy Ty taka jesteś , możliwe , ze nie. Ciężko jest cokolwiek powiedzieć gdy nie widzi się danej osoby na żywo.

Gość gość
Faceci ciagna do kobiet rozrywkowych. Jak facet sie nudzi z kobieta to nawet uroda nie pomoze.

Gość gość
Zauwaz autorko, ze glupie, glupkowate, infantylne i puste laski maja stale i ciagle facetow, jesli z nimi facet sie nie nudzi. Kobieta nie musi byc madra dla wiekszosci facetow, grunt by nie byla ponura, nie smecila, nie narzekala. Jak ma poczucie humoru, jest spontaniczna, szalona, rozrywkowa, wygadana to faceci chca z taka przebywac nawet jak nie jest piekna ani inteligentna. Nie uroda sie zatrzymuje faceta. Piekna i nudna faceta nie znajdzie, kazdy po jakims czasie sie znudzi, przestanie taka interesowac i zacznie szukac innej. Mezczyzn najbardziej przyciagaja rozrywkowe dziewczyny.

Gość gość
Zgadza sie, kazda rozrywkowa dziewczyna jest w centrum zainteresowania mezczyzn, a nudziary sa singielkami.

Gość gość
gość dziś Zbyt duza generalizacja, autorka nie musi być nudna tylko może nie potrafi okazać , ze jest interesująca bo jest zbyt skryta.

Gość Taodtrzeciejrandki
"to co możesz o sobie myśleć może nijak mieć się do realiti" ddd Zdaje mi się, że już wyjasniłam, w jaki sposób czlowiek może się sam ocenić i że ta samoocena może wpłynąć na jego pozytywne, dobre, wysokie poczucie własnej wartości. Nie chce mi się powtarzać ani szukać tamtego postu aby wkleić odsyłacz. xxx Skoro jest tutaj pełno ocen ad personam na podstawie tego, co piszemy , a z drugiej strony nie macie żadnej gwarancji, że to, co piszemy jest prawdą, to jaki jest sens oceniania czegoś, o czym nie wiadomo, czy jest prawdą ?

Gość Taodtrzeciejrandki
19:55 nie każdy mężczyzna przecież jest rozrywkowy... operujecie jakimiś dziwnymi generalizacjami.... Każdy człowiek jest inny.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki kobieto podziwiam Cie, ze jeszcze dajesz rade w takim temacie. pamiętam Cie z innego topiku ale o podobnym problemie. Ludzie są różni i jedni przyciągają takich samych inni przeciwności. Myślę ,ze masz po prostu pecha.

Gość Taodtrzeciejrandki
Albo inaczej: Skoro w coś nie wierzę lub powątpiewam - to tego nie oceniam. (tak mi się wydaje logiczne) Skoro w coś wierzę - to czytam, i rozumiem, zamiast oceniać. (Tak mi się wydaje mądrze) Ja tu nie piszę "Oceńcie mnie, co ze mną może być nie tak, ze nie mam faceta", bo po pierwsze, pytanie jest samo w sobie głupie i nie da się na nie również mądrze odpowiedzieć (bo Zdzichu ma Krychę, Euzebiusz ma Antoninę, a Paweł nie ma nikogo mimo że względem Zdzicha czy Euzebiusza nic mu nie brakuje (taki przykład)), a po drugie, zwyczajnie, nie znacie mnie z życia. :) Jezu. Czy to trzeba takie logiczne oczywistośc***isać.

Gość gość
Taodtrzeciejrandki Nie chce juz mi sie pisac. To ze masz jakies pytanie odnosnie siebie to niekoniecznie znaczy ze odpowiadasz na nie zgodnie z prawda. Jesli tak bardzo chcesz to uslyszec to masz: Jestes cudowna, piekna, wspaniala, madra, skromna, delikatna, oczytana, inteligentna i piekna. Ozenil bym sie z Toba gdyby nie bariera Internetu. Snisz mi sie po nocach. Zadowolona?

Gość gość
Znaleźć sobie kogoś nie jest problemem , znaleźć sobie kogoś na cale życie już jest drzym wyzwaniem.

Gość Taodtrzeciejrandki
20:34 Jezu. Chyba faktycznie masz problem z rozumieniem kobiet :D

Gość gość
Facet nie musi byc rozrywkowy. Nawet ci nudni faceci wola wyszczekane rozrywkowe panny, z ktorymi nie beda sie nudzic

Gość gość
*dużym

Gość gość
Taodtrzeciejrandk :P

Gość gość
Szkoda, ze mieszkasz tak daleko , bardzo chętnie spedzialabym z Toba jakiś wypad w rozrywkowe miejsce. Ps. Nie jestem lesbijka , lubię kobiety do konwersacji a nie plotek:) a takich jest bardzo mało.

Gość gość
mam już dość przepychania strony , idę spać, tym bardziej , ze już jest 4 rano , pa pa