Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy wreszcie minie moda na te okropne grube brwi?

Polecane posty

Gość gość
Takie w miarę

Gość gość
normalne brwi dodajace charakteru a nie jakies cienkie narysowane cienkopisem wiesniackie kreski

Gość gość
jak ktos ma cienkie brwi.... musi sobie rysowac lub dodac sztucznych wloskow (jest taki zabieg) ? kiedys grube brwi to byl obciach

Gość gość
Kiedyś grube brwi były zarezerwowane dla facetow

Gość gość
to jakie ktoś ma brwi zależy od preferencji, nie płci. Ja sobie swoje wyskubuje, ale nie będę miała pretensji do kogoś kto woli mieć naturalny kształt

Gość gość
U mnie było tak. od kiedy weszła moda na grubsze brwi, zajęło mi to - uwaga !! aż ponad rok, żeby brwi same odrosły zwłaszcza te na dole wyrywane latami. i teraz mam prawie naturalne, może nie tak grube jak Lily Collins, ale jest okej

Gość gość
Grube, nienaturalne, za szerokie i za długie, za bardzo wygiete, pomalowane na czarno brwi to szczyt bezguscia.

Gość gość
najlepsze w prawie naturalnym kształcie

Gość gość
Takie ciemne, grube brwi pasują tylko gdy są naturalne, u ciemnowłosej dziewczyny. Blondyna z grubymi, czarnymi brwiami wygląda komicznie :D Teraz panuje tak tandetna moda, że masakra.. Usta napompowała se co 3, bo zabiegi stały się tańsze, plastik rządzi. I w ten sposób wyglądają wszystkie laski z odrobiną kasy: czarne, grube, wiecznie zdziwione brwi, kuriozalnie długie podoklejane rzęsy, makijaż trwały na ustach, powiększający je, lub nastrzykniete wary, że to taka do loda super sucza :P strój jak spod latarni koniecznie do tego, plastikowe legginsy lub dziury ze spodniami, na wierzchu z******ta bielizna, żeby było widać, że się szarpnęła na koronki..

Gość gość
14:36 No własnie, taka teraz moda na tandete :O

A mi sie to podoba, pod warunkiem ze blondynka dobierze jasniejszy odcien kosmetyku ;) za ciemne u blondynek wygladaja okropnie, razi mnie tez w oczy jak brwi wygladaja bardzo nienaturalne, duza czesc kobiet nie potrafi sie obslugiwac kosmetykami do brwi. Ja mam i polecam zestawe z GR, eyebrow styling kit, ktorym naprawde nie ma szans na zdrobienie sobie krzywdy, fajnie przyciemnia i wypelnia brwi, a takze nadaje im ksztaltu i wszystko wyglada naturalnie.

Gość gość
Śmieszne są te kukly pomalowane.:D

Gość gość
vegas123 dziś WYPERIDALAJ stąd kvurva twoja spamerska mać!!! :o

Gość gość
Jeszcze długo nie minie...